Érvénytelen volt a rendszerváltás

oroszfeat

Helyesírási hiba volt a szerződésben, visszajönnek az orosz csapatok.

Sajnos véget ér Magyarország függetlensége. De mindegy, úgyse tudtunk vele mit kezdeni.

-jelentette be ma délelőtt a Miniszterelnök. Miután alaposan áttanulmányozták jogászaik a szerződést, ami alapján az oroszok elhagyták Magyarországot, olyan súlyos hibákat találtak benne, hogy az többé nem tekinthető érvényesnek. Több olyan helyesírási hibát és elütést is találtak a dokumentumban, ami miatt semmiképp sem számíthat hivatalos okiratnak.

A 4. oldal 19. sorában Budapestet figyelmetlenségből kis betűvel írták, A 16. oldal 3. sorában pedig egy súlyos gépelési hibára bukkantak, a szovjet szót helytelenül szovjt-nek írták. Mindez bőségesen elegendő ahhoz, hogy a papír érvénytelennek minősüljön.

A NATO katonáknak természetesen el kell hagyniuk az országot, az illetékes szervek már meg is  kezdték a tájékoztató plakátok kihelyezését Taszáron és a többi NATO támaszponton.

over

 

Magyarország megkezdte a tárgyalásokat az orosz csapatok bevonulásának ütemezéséről. A tárgyalódelegáció szeretné elérni, hogy a katonák még nyár előtt átvonuljanak az Alföldön, így a termésben kisebb kár keletkezne. A delegációt Apponyi András, fideszes országgyűlési képviselő vezeti.

A Miniszterelnök szerint a körülményekhez képest jó üzletet sikerül kötni az oroszokkal. Már a tárgyalások első napján elértük, hogy az oroszok vállalják, hogy naponta maximum 15 lányt erőszakolnak meg, és az Oroszország területén felhalmozódott kiégett nukleáris fűtőelemek maximum 20 százalékát szállítják a következő 5 évben Budapestre.

Az oroszok a demokrácia elkötelezett hívei, azt is megígérték, hogy 2020-ig ki fogják írni a választásokat. Addig az átmeneti Fidesz-kormány látja el a feladatokat.