Author Archives: munkatársunktól

Ismeretlenek kifizették Görögország adósságát

1MAY-GREECE-DEMO

Ismeretlen személyek hatalmas összeget utaltak a görög állam bankszámlájára. Görögország kikerült az adósságcsapdából. Új népjóléti intézkedéseket is bejelentettek.

Tegnap nagy napra ébredt Görögország. Reggel 9 óra 27 perckor hatalmas összegű, 267 milliárd eurós utalás érkezett a görög állam bankszámlájára. A pénzt egy ismeretlen küldte, a feladó személyét mostanáig nem sikerült kideríteni. Az utalás közleményében csak annyi szerepelt: államadósságra. Ennyi pénzből ki tudják fizetni a görögök az évek óta maguk előtt görgetett adósságukat. Sőt, a pénzből még újabb jóléti intézkedésekre is futja majd.

A görög pénzügyminisztériumban rendkívüli válságtanácskozásra ültek össze tegnap délután, ahol indulatos vita bontakozott ki arról, hogy a váratlanul jött pénzt az államadósság kifizetésére fordítsák vagy inkább adócsökkentésre és a szociális ellátórendszer megerősítésére. Végül az a kompromisszumos megoldás született, hogy mindkettőre.

Görögország kora este jelentette be, hogy a pénzből kifizeti államadósságát, valamint egy új gazdaságfejlesztő csomagot is bemutattak, amit az államadósságra költött pénzen felüli összegből fognak finanszírozni. A csomag részeként megszüntetik az adókat, és munkaszüneti nappá nyilvánítják a csütörtöki és a pénteki napot. A háromnapos munkahetet már hónapok óta egyre növekvő tömeg követelte az egyre inkább rendszeressé váló tüntetéseken, miután a Sziriza választása programjának is fontos eleme volt.

A hírek hatására a görög tőzsde rég nem látott emelkedésnek indult. A tőzsdeindex mintegy 20 százalékpontos emelkedést produkált a nap folyamán, a vezető részvények mindegyike erősödött.
A váratlanul jött gigászi összeg a görög gazdaságot általánosságban is fellendítheti. A hírek hatására a közgazdászok többsége átértékelte eddigi előrejelzéseit, és a konszenzus szerint a görögök a GDP 8–10 százalékos bővülésével számolnak az idei évre.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) szóvivője ugyanakkor azt közölte, hogy egyelőre nem érkezett meg hozzájuk a pénz.

A görög miniszterelnök már egy kora esti televíziós interjújában rámutatott, hogy amennyiben Európa nem képes lépést tartani a görögök diktálta sebességgel, ez esetben országa kénytelen lesz elhagyni az euróövezetet, ami hosszabb távon az Európai Unióból való kilépéssel is járhat.

A görög pénzügyminisztérium nem cáfolta azokat a híreket, miszerint már meg is kezdték egy esetleges jövőben létrehozandó drahmazóna részleteinek kidolgozását.

Sokak szerint a pénz a legjobbkor jött, a gazdasági minisztériumból kiszivárgó információk szerint az elmúlt hetekben Görögország már arra készült, hogy az életszínvonal zuhanását megfékezendő az ország november közepétől mély álomba merül áprilisig.

A döntéstől nemcsak a lakossági megtakarítások növekedését, hanem hatalma megőrzését is remélte a Sziriza. Az előre hozott választások ezért tavaszra csúsztak volna, ám szerencsére ez a veszély most már nem fenyeget.

Lélegeztetőgépekké alakítják a stadionokat

LTV 1150 pediatric patient

Az ellenzék szerint csupán kampányfogás az egész, a kormány számára viszont a gyermekeink egészsége a legfontosabb.

A kormány hétfőn nyújtja be azt a törvénytervezetet, amelyben kezdeményezik, hogy a stadionokat lélegeztetőgépekké alakítsák, az egyéb sportlétesítményekből – valamint a Pasa parkból – pedig a hajléktalanok számára készülne polifoam és napi háromszori meleg étel.

A Nemzeti Lélegeztetőgépesítési Program (NemLéP) keretében először is számba veszik a magyarországi stadionokat, amelyeknek pontos számáról eltérő információk vannak, mivel több stadiont az eredeti tervekkel ellentétben véletlenül húztak fel, vagy civil szervezetek építették a saját pénzükből, ám ezek sem kerülhetik el a lélegeztetőgéppé alakítást. Mint Kovács Zoltán kormányszóvivő lapunknak megerősítette, a NemLéP keretében a lélegeztetőgéppé alakítást szimbolikus jellege miatt a felcsúti Pancho Arénánál fogják kezdeni, ahol maga Orbán Viktor fogja végrehajtani a stadion és a nemzeti színű szalag ünnepélyes felrobbantását.

LTV 1150 pediatric patient

Bár a törvény szövege még nem ismert, az ellenzék a kiszivárgott információk alapján máris nemtetszésének adott hangot, a Demokratikus Koalíció több tagja pedig már hozzá is láncolta magát a Groupama Aréna vénaszkenneréhez. „A magyar sport, a magyar foci jövőjét veszi el így a kormány. Ezt egyszerűen nem hagyhatjuk, ezért készek vagyunk a legvégsőkig elmenni!” – mondta el Gyurcsány Ferenc, egészen az Üllői útig elmenve.

Az LMP a NemLéP-pel kapcsolatos hírekre reagálva közleményében így ír: „Az ország jelenlegi gazdasági állapota nem teszi lehetővé, hogy olyan presztízsberuházásokat támogassunk, mint a lélegeztetőgépek, ennél sokkal fontosabb lenne a meglévő sportlétesítmények megfelelő működtetése, és újabbak építése. És mi ez a megalománia a Pasa parkkal, meg a hajléktalanokkal? Jól látható, hogy a kormány már megint a rászorultakon, a betegeken és az alacsony keresetűeken akar segíteni, ahogy mindig. De ezt a zsidó viccet már hallottuk, kedves Orbán Viktor, tessék mást kitalálni!”

A Jobbik egyelőre nem reagált a hírekre, mert valószínűleg nem értik. Szerettük volna a NemLéP-ről megkérdezni az MSZP-t is, de azóta sajnos megszűntek.

Toitoi bikeok váltják fel a beerbikeokat

toitoibike

Tarlós István átadta az 500. ToiToi bringát a fővárosnak.

– A Mol BuBi hálózat bővítése igazi sikertörténet, újabb bizonyítéka a magyar kreativitásnak – nyilatkozta a főpolgármester a Deák Ferenc téri ünnepélyes átadón. Az eszköz sikerét egyszerűsége adja: mivel a Budapestre látogató külföldiek nagy része folyamatosan erősen ittas vagy részeg állapotban mászkál éjszaka a belvárosban, szükség volt egy olyan tömegközlekedési eszközre, amelyen végre nem inni lehet, hanem vizelni. Így nem a köztereket rondítják össze a “bulituristák”, hanem szervezett keretek között egy mozgó jármű tartályába és közben még városnézésre is alkalmuk lehet.

toitoibike

Arra azonban a főváros sem számított, hogy a köznyelvben csak pisibiciklinek vagy húgyhintónak nevezett bringák ekkora sikert fognak aratni, legalábbis az első 100 eszköznél ez még kétséges volt. Nagy reklámereje volt a CNN utazó szakácsának videója, amelyben Anthony Bourdain 12 korsó poshadt Ászok és 3 Hubertus elfogyasztása után felült egy ToiToi bringára és tekerés közben „körbepisálta” Belső-Erzsébetvárost. A műsor adásba kerülése után érezhetően megugrott a vizeletturisták száma Budapesten, sőt még egy lánykérésre is sor került az egyik bringán.

A ToiToi bike előnye, hogy Budapest-kártyával is használható, és hamarosan érkezik belőle a mozgássérülteknek is szánt verzió a akadálymentesített dokkolóállomásokkal együtt.

– Az eszköz azonban, elődjéhez hasonlóan, továbbra is megőrzi forgalomakadályozó és -lassító funkcióját – zárta beszédét Óbuda volt polgármestere.

Földi kórházban vizsgálják a Halált

halalfeat

Megkezdték a Halál alaposabb orvosi vizsgálatát a NASA titkos űrkatonai kórházában.

Mint arról egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, amerikai kutatók miközben az életet keresték, megtalálták a Halált a Marson. A Halál első ránézésre nem tűnt különösebben veszélyesnek. A kutatók azért a biztonság kedvéért jobbnak látták, ha a részletesebben vizsgálat céljából  a Földre szállítják.

halalamarson2

Ezen a felvételen még természetes élőhelyén figyelhetjük meg a kóborló halált

Teljes titoktartás mellett a múlt hét közepén szivárgott ki, hogy visszaérkezett a Challenge-3 a Földre, amivel a Halált ideszállították. A Halál a 304-es körzet egy titkos katonai űrkórházába került. Először a szokásos vizsgálatokat végzik el rajta, mint például a vérnyomás-mérés, pulzusszám megállapítás, testtömeg meghatározása, majd később speciális vizsgálatokra is sor kerülhet. Az űrhajó 4 fős személyzete egyelőre határozatlan időre karanténban maradhat.

agyban

Kiszivárgott fénykép a Halálról 

Az orvosok szeretnék kideríteni, hogy mennyi idős lehet a halál,  van-e neme, képes-e szaporodni. Szintén fontos kérdés, hogy esetleg háziasítható-e.

A Halál vizsgálata komoly kihívás elé állítja a tudósokat, könnyen kárt okozhatnak benne, mivel még nem ismerik pontosan biológiai felépítését. Nagyon oda kell tehát rá figyelni, az orvosok mindenféleképpen megpróbálják holtan tartani a vizsgálatok során, vigyáznak rá, hogy nehogy feléledjen. Senki nem tudja, mit tenne egész pontosan egy élő Halál.

Miután a közösségi médiában elterjedt a hír, hogy megtalálták és a Földre szállították a Halált, több csoport is tüntetni kezdett a 304-es körzet bejáratánál. Szerencsére az orvosokat ez nem zavarja a munkában, mert a körzet bejáratától 720 kilométerre található a kutatóbázis, ahol dolgoznak. A tüntetők megosztottak, buddhista csoportok a Halál azonnal eltávolítását követelik a Földről, míg mások a szabadon bocsájtását akarják. Donald Trump a Twitteren üzent.

trump

Elfeledett nagyvárosi állatfajták

allatokfeat

Alig ismerjük őket, pedig nap mint nap velünk élnek. Ők figyelik csüggedt árnyékunk, miután lekéstük a metrót.  Ők ülnek a busznak azon a részén, ahová nem néztünk oda. Kikandikálnak luxushotelek függönyei mögül.

Lókutya

Hol van már az az idő, mikor még hatalmas lókutya falkák szelték át városainkat? Mikor fognak újra lókutyák szökellni a kőbányai lejtők oldalán?

lokutya

Perui lókutya ívási időszakban

A genetika hajnalán, a lómedve és a réti kutya keresztezéséből kihalással kialakult fajt kezdetben közlekedés-irányításra használtak. De a gépesítés előrehaladtával ők is feleslegessé váltak, mint ahogy sárkányokra sem volt szükségünk, miután kitaláltuk a repülőt.

Más lókutyája szerencsét hoz, tartják.

Aszfaltvakond

Különös ismertetőjele, hogy nagyon aranyosan kutat élelem után az úttest alatt.

Az aszfaltvakondok gazdasági jelentősége is kiemelkedő. Kevesen tudják, de az első metróalagutat még részben ők ásták ki. Napjainkban kátyúk készítésére használják, egy megfelelően felkészített aszfaltvakond akár napi öt kátyú kiásására is alkalmas lehet.

av

Jellegzetes asztfaltvakond nyomok a Csömöri úton

Plajd

A nagyvárosok csatornáinak büszke lakói a Plajdok. (Városi plajd, plajdplajd)

A plajd akkor keletkezik, ha devizahiteles vagy Provident-ügyfél elbújdosik a városszéli erdőségekben, úgy hogy 7 éven keresztül senki sem pillatja meg. Ekkor a 8. évben bőre megnyúlik, csontjai elvizenyősödnek, fekete füstöt ereget magából, és Plajddá alakul. A Plajdhoz alakuláshoz pénz is kell, ezért olyan is előfordul, hogy kénytelen az illető még évekig preplajd állapotba maradni, illetve amíg nem gyűjt elég pénzt.

 

Tlom

Magyarországon, de Európa nagy részén is minden lakásban megtalálható ez a félelmetes, de szerencsére láthatatlan élőlény.

A kifejlett Tlom 3 méteresre is megnő, véletlenül szaporodik és gyakorlatilag lehetetlen kiírtani onnan, ahol már egyszer felütötte a fejét.

A Tlomkutatás jelenleg még gyerekcipőben jár, aminek a legfőbb oka, hogy a lényeket egyelőre sehogyan sem tudjuk érzékelni, teljesen átlátszóak, hangot nem adna ki, és dimenziótorzulásuk miatt az emberek képtelenek fizikai kontaktusba kerülni velük. Emiatt jelenleg azt sem tudjuk eldönteni, hogy állatról vagy pedig emberről van szó.

elom  

Tlom-fertőzte nappali Dél-Angliában.

A Neuruki törzs befogad 4000 szír menekültet

uncontacted-tribe

Az Amazonas dzsungeleinek mélyén élő törzs úgy döntött, hogy ők is kiveszik a részüket a menekültválság megoldásából. A neurukik ugyanis bejelentették, hogy maximum 4000 szíriai menekültet hajlandók befogadni,  és őket el is tudják szállásolni a falu szélén épülő menekülttáborban. A szíreknek ujjlenyomatot sem kell majd adniuk.

A neuruki törzs a hatalmas dél-amerikai erdőségek közepén él, gyakorlatilag kőkori szinten. A vad dzsungel miatt teljesen elvágva a külvilágtól, ezidáig még sohasem találkoztak a civilizációval.
uncontacted-tribe

Neuruki apa családjával köszönt egy arrajáró repülőt

A neurukik asszonyai díszes ajándékokkal készülnek az új jövevények látogatására. Sok száz kagylóból készült pénisztokot készítenek, valamint több kiló vörös festéket is előállítanak a Gmuveve-fa terméséből, hogy ízlésesen kikenhessék majd a vendégeket.

Kobangoko törzsfőnök újságírói kérdésre cáfolta azt a pletykát, hogy nem is annyira emberiességi gesztusról van szó, hanem a szírek mobiltelefonjait szemelte ki magának a törzs. – Mindig szükségünk van tehetséges, harcedzett fiatalokra! -tette hozzá Kobangoko.

A neuruki ellenzék viszont ellenzi az idegenek befogadását, attól tartanak, hogy a bevándorlók elhozhatják a munkát.

at

Emeletes-Magyarország lehet a megoldás

emeletesmagyarofeat

Egy háromemeletes Magyarország jelenthetné a végső megoldást a Trianon okozta problémákra – állítják kutatók. A történészek, szociológusok és tájépítők által közösen kidolgozott javaslat egyelőre az egyetlen alternatíva, amely háborúk nélkül állítaná helyre hazánk eredeti méretét. Sőt, még némileg nőne is az ország területe. A tanulmány rámutat az eddigi revizionista koncepciók alapvető hibájára, miszerint eddig mindig horizontális irányba képzelték el a terjeszkedést, a nyilvánvaló vertikális helyett. Az ötletet az emeletes házak koncepciója adta, ezek mintájára képzeli el a javaslat az Emeletes-Magyarországot. Read more

6 Hely, Ahonnan Nem Látszik A Focivébé

focivebe

Ritkán foglalkozunk sporttal, de remélem, megértitek, hogy ha most az egyszer kivételt teszünk. Nem mehetünk el ugyanis szó nélkül a hétköznapjainkat megkeserítő probléma mellett, hogy szinte lehetetlen kikerülni a focivébé-közvetítéseket. Bárhová megyünk, mindenhol belefutunk. Néznünk kell, bármennyire is fáj. Ebben szeretnénk most segíteni. Ezért összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahonnan nem látszik a focivébé. Van egy csomó. És nem is mind halálos! Read more

Google+ szerelők járják végig a lakásokat

googleplusfeat

4000 Google+ szerelő érkezett Magyarországra a cég 2014-es szolgáltatás-felülvizsgálati programja keretében. A Google tájékoztatása szerint azért világítják most át ennyire az országot, mert nem értik, miért van itt ilyen kevés felhasználójuk. A következő hetekben a google+ szerelők valamennyi magyar háztartást felkeresik. Megvizsgálják a magyarországi google+ használati szokásokat, és elvégzik a lakásokban a szükséges technikai fejlesztéseket. A szerelőket kötelező beengedni. Read more

A dizájnerdrogok csodálatos világa

dizajnerdrogfeat

“-Na, adsz belőle?

-Miből?”

Egy dizájnerdrogos naplója, Helikon, 2003

HitlerAids, Kati, FreeKrokodil, Kati2. Na melyik a kakkuktojás? Semelyik. Mindegyik név egy napjainkban népszerű, szintetikusan előállított drogot takar. A társadalmunk alkonyán diszkóinkat elárasztó dizájnerdrogok csak pár éve bukkantak fel a piacon, de gyorsan életünk megszokott részévé váltak. Már nem nevetünk fel, mikor azt halljuk, Kati. Már nem hisszük azt, hogy mégis csak van egy lány a társaságban. Ha azt halljuk Kati, gonoszan összehúzzuk a tekintetünk, elsápadunk, feltűrjük ingujjunk, és elnézünk balra. Read more

Budapest-szerű bolygót fedeztek fel

bpbolygofeat

Budapestre roppantul hasonlító, hozzávetőlegesen 60 km átmérőjű bolygót filmezett le az amerikai Voyager 21-es űrszonda.

A Voyager 21-es 8 éve tért le a pályájáról ismeretlen irányba egy műszaki probléma miatt. Azóta nem tudjuk pontosan, merre tartózkodik, de videó felvételeket folyamatosan továbbít a Földre. Többnyire feketeséget, és a Pokemon első 40 részét szokta, de alkalmanként sötétszürkét is közöl.

A múlt heti felvételek azonban roppant érdekesek lettek. A 37. és a 38. Pokemon rész közti videón ugyanis egy Budapestre kísértetiesen hasonló bolygó szerepel.

A bolygónak van atmoszférája, van rajta egy folyó, valami Westend-szerűség, és a nyugati része gazdagabbnak tűnik. A kutatók közül sokan elképzelhetőnek tartják, hogy akár értelmes életet is találhatunk rajta. Eddig legalábbis mindegyiken találtunk, ahol voltak körutak.

A gond csak az, hogy egyelőre nem tudunk odamenni, hisz a felvételek ellenére nem tudjuk pontosan, merre is van ez a bolygó. De mint kölyökkutya a hentesboltban, a NASA-nál mindenre nyitottak, már el is kezdték úgy elrontani a Voyager 22-est, hogy nagyjából ugyanúgy tévedjen el, mint elődje. További négy űrszondát pedig teljesen random irányba elindítottak.

 

Ezúttal levél helyett képeslapot küldött Orbán Viktor

orbankepeslapfeat

Jól ér véget a hónap! A héten mindannyian kézhez kapjuk Orbán Viktor legújabb levelét. Örülhetünk, mert mint mostanában egyre többször, ezúttal is egy szép képeslapot küldött mindenkinek a Miniszterelnök úr. És egy meggyes Maoam-ot is.

dominika1jo

Államférfiúi erény, hogy még ilyenkor is jut ránk, emberekre ideje, amikor hétvégén választás lesz, és biztos rengeteg dolga van. -áll az mti szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

dominika2jo

A levelet olvasva látszik, hogy Orbán Viktor szintet lépett, és immáron pusztán szavak segítségével is képes mondandójának megformálására, nincs szüksége ehhez hosszú, nehézkes mondatokra.

A lehetőségek innentől gyakorlatilag korlátlanok. Ezzel a módszerrel nem csak újabb 4 millió szavazópolgárt érhet el, de a biztos szavazóit is hatékonyabban szólíthatja meg.

kepeslap2

Egy tavalyi kormányzati képeslap

A mondatok ideje, sokak szerint, amúgy is lassan lejár. Felmérések kimutatták, hogy mióta a kormányzat és a közszolgáltatók  leszoktak róla, hogy összetett mondatokat használjanak leveleikben, jóval többen olvassák el azokat.

kepeslap4

Ezt márciusban küldte Orbán.

Az olvasottsági rekordot egyelőre az a gázszámla részletezés tartja, amin hat macskás kép volt, ezt 26-an olvasták el egy hónap alatt.
És így néz ki például egy még tovább egyszerűsített villanyszámla:

bekellfizetni
Egyszerűsített villanyszámla hagyományos fogyasztóval

Managere szerint, Orbán Viktor jó tanuló, gyorsan felejt. Ha kitartó, 2023-ra akár eljuthat odáig, hogy a szavakat is elfelejti, és csak betűket fog egyesével mondani. Közelinek tűnhet, de gondoljunk rá, hogy addig van még majdnem 10 évünk, hogy felfegyverezzük valamelyik szomszéd országot.

falonkepeslapokMiniszterelnöki képeslap-sorral díszített nappali, Baranya megye, 21. század, ismeretlen 16. századi olasz utazó futurotípiája

Lebuktak az illegális támogatók

norvegpenzfeat

Több száz millió csempészkoronát találtak egy csepeli raktárban az adóhatóság ellenőrei a hétvégén. A tetemes mennyiségű norvég koronát egy konténerben szállíthatták Magyarországra ismeretlenek, de szétosztani már nem volt idejük. Mielőtt a fekete pénz a magyar civil szervezetekhez került volna, lecsapott a törvény. Az ellenőrök állampolgári bejelentésre vonultak a raktárhoz, ahol lefoglalták a készpénzt.

norvegpenzraktar

A sokat tapasztalt ellenőröket is meglepte a látvány. Bálákban állt a fekete pénz.

A raktár bérlőjét a rendőrség nagy erőkkel keresi. A lefoglalt papírpénz nem vész kárba. Bár bezúzzák, fűtőanyagként az ország legszegényebb településeire kerül majd az illegális anyagi támogatás.

penzbrikett

Jó helyre kerül a bűnös pénz, a Tóth család most három napig ingyen jut egy kis meleghez.

Új netes csomagok szegényeknek a UPC-től

szegenynetfeat

Szegény? Ingerült? Netezne? Semmi gond. Új, a szegények számára is elérhető internet előfizetéseket kínál a UPC. A csökkentett tartalmú csomagok jóval olcsóbbak, mint a hagyományos előfizetések, így a rendszerváltás, a válság, a ganümédeszi savat köpő majom felkelés, és úgy általában az élet vesztesei számára is elérhetőek lesznek. Jó hír, hogy a SzegényNet előfizetők számára a UPC ugyanúgy garantálja majd a 0 Mbit/s letöltési sebességet, mint a többi ügyfelének! Bizonyos tartalmakhoz való hozzáférést ugyanakkor csomagtól függően, az alacsony ár oltárán, feláldozni kényszerül a vállalat.

UPC SzegényNet Black&White csomag

Száguldj nagy sebességgel a világháló szürke árnyalatú hullámain! Szörfözz a digitális fekete óceán fehér habjain! Ez a díjcsomag teljes hozzáférést biztosít az internet valamennyi weboldalához fekete-fehérben! Népszerű lehet a kisnyugdíjasok körében, akik ezt már amúgy is megszokták, hiszen életük nagy részében fekete-fehér tévét néztek, fekete-fehér újságokat olvastak, és fekete-fehér ételeket ettek. Garantált 0Mbit/s letöltési sebesség!

feketefehernet

A fekete-fehér net ugyanolyan jól használható, mint a színes. A legtöbb ingyen elvihető dolog amúgy is fekete-fehér.

UPC SzegényNet Color Light

Ez a UPC hajléktalanokat is megcélzó, egyik legköltséghatékonyabb színes csomagja. Ehhez az előfizetéshez is jár a 0 Mbit/s garantált sávszélesség, ám a tartalmat részben korlátozzák. Csak alacsony minőségű, teljesen érdektelen tartalmakat tekinthetünk meg vele. De ez valószínűleg keveseket zavar majd, hiszen a legtöbben amúgy is ezeket nézzük. A politikával és macskákkal kapcsolatos posztok, és a fizetős pornó site-ok mindenesetre elérhetőek lesznek vele. És a facebook is  természetesen. És mindez színesben!

upcszegenynet

 

UPC SzegényNet Color Light Plussz

A SzegényNet Light Plussz gyakorlatilag ugyanaz, mint a SzegényNet Light, csak bejön vele az iwiw is. Idősebb hajléktalanokat, fiatalos kisnyugdíjasokat is érdekelheti, de kétség kívül gazdag hajléktalanoknak ideális.

UPC SzegényNet Color Light Minusz (poor and free special edition)

A SzegényNet Color Light csomag lebutított változata, szélsőségesen kirívóan szegények számára, -5Mbit/s garantált letöltési sebességgel. A csomag színes internet elérést biztosít! A negatív letöltés során öntől esetlegesen elszívott adatokért a UPC nem vállal, és nem is vállalhat felelősséget.

UPC SzegényNet MásNete Color

Ezt a – szintén színes – internet előfizetési csomagot különösen azoknak ajánljuk, akik nem csak szegények, hanem túl sok ötletünk sincs, arra nézve, hogy mivel töltsék idejüket a neten. A MásNete csomag előfizetői ugyanis nem böngészhetnek maguk a neten, hanem mindig azokat az oldalakat nézhetik csak meg, amiket a környéken lakók épp néznek. A 0 Mbit/s garantált letöltési sebességű csomaggal jobban megismerhetjük szomszédaink életét, és rajtuk keresztül egy kicsit az egész világot is!

 

szegenynetnyitolap

A SzegényNet kezdőlapja az elérhető témakörökkel. Rosszabb is lehetne.

A csomagok árából hűségnyilatkozat aláírása esetén további százalékokat enged a cég. Ez esetben nyilatkoznunk kell arról is, hogy a szerződéskötést követően legalább két évig szegények maradunk.

« Older Entries