Közbevándorlókat alkalmazna a Fidesz a demográfiai válság megoldására

kozbevandorlokfeat

A közmunka program sikerén felbuzdulva közbevándorlókkal állítaná meg a kormány a magyar népesség egyre rohamosabb fogyását. Abban mindenki egyetért, hogy valamit sürgősen tenni kell, mert a legfrissebb számítások szerint nagyjából 9 év múlva teljesen elfogy a magyar lakosság. Talán még ijesztőbb, hogy a csökkenés ekkor sem áll majd meg, 20 év múlva már mínusz 4 milliónál is kevesebben lehetünk a Kárpát-medencében.

grafikonkozbevandorlok

Közbevándorló az a külföldön dolgozó magyar lehet, aki az elmúlt 20 évben vándorolt ki külföldre, van láthatósági mellénye, és ismeri az alapvető meteorológiai szimbólumokat.

A közbevándorlónak haza kell költöznie Magyarországra, ahol szerény, de tisztességes (közmunkásnak megfelelő) fizetést kap, amiből meg lehet élni. Cserébe viszont nem vállalhat semmilyen hasznos, értelmes munkát. Hiszen ha a közbevándorlók is elkezdenének dolgozni, elvennék a munkát az itthoni magyarok elől, ami a munkanélküliség robbanásszerű növekedéséhez vezetne. Nem ezért harcoltak 56-ban nagyapáink.

De fűnyírást, szemétlökdösést, könnyebb oszlopok megtámasztását, padonülést, és ezekhez hasonló munkákat természetesen ők is vállalhatnak. A közbevándorlóknak továbbá hétköznapokon minden nap 6 órán keresztül láthatósági mellényt is kell hordaniuk. Láthatósági mellényéről mindenki maga köteles gondoskodni.

Szili Katalin és 8 savat köpő majom is támogathatónak tartja az ötletet.