Category Archives: SPORT

Beperli az MTI-t a Kétfarkú Kutya Párt

viktor

Épp ideje volt.

A jelek szerint még tovább komolyodik az eddig viccpártnak hitt poltikai alakulat. Ezúttal a Magyar Távirati Irodával kerültek konfliktusba: a párt állítása szerint a hír- és sajtófotó-szolgáltató többször is jogosulatlanul, az érintett beleegyezése nélkül használta fel budaörsi képviselőjelöltjük, a Láthatatlan Ember képmását.

ruha

A Láthatatlan Ember jól láthatóan beszédet mondott, miközben felsegített egy ruhadarabot a hölgyre, hogy elrejtse bájait az MSZMP Központi Bizottságának tekintete elől.

hisszu

A népszerű politikus épp Hosszú Katinka mögött úszott, hogy segítsen, ha baj van. Ezen fénykép közzétételéhez sem járult hozzá.

oscar

Nem kérték az engedélyét ehhez az 1982-es fotóhoz sem, amelyen a Mephisto Oscar-díját ünnepelve nagyon szellemesen átkarolta az óriás Oscar-szobor vállát.

sziget

Valahol ott van.

Véletlenül épp arra járt. Senki sem kérdezte meg tőle, hogy akar-e nagy nyilvánosság elé kerülő közös képet.

A budaörsi Kétfarkú-jelöltet korábban a kormánypárti média illette teljesen alaptalan vádakkal, a pohár viszont  az MTI méltánytalan eljárásával telt be. “Megtettük a szükséges jogi lépéseket” – közölte lapunkkal a Kétfarkú Kutya Párt Képmásvisszaélésügyi és Kisállattartásszokásjogi Főosztályvezetőségének szaktitkársági helyettese.

A képviselőjelölt kitűnő programjáért a fenti képre való kattintásra bátorítjuk Önt!

Lélegeztetőgépekké alakítják a stadionokat

LTV 1150 pediatric patient

Az ellenzék szerint csupán kampányfogás az egész, a kormány számára viszont a gyermekeink egészsége a legfontosabb.

A kormány hétfőn nyújtja be azt a törvénytervezetet, amelyben kezdeményezik, hogy a stadionokat lélegeztetőgépekké alakítsák, az egyéb sportlétesítményekből – valamint a Pasa parkból – pedig a hajléktalanok számára készülne polifoam és napi háromszori meleg étel.

A Nemzeti Lélegeztetőgépesítési Program (NemLéP) keretében először is számba veszik a magyarországi stadionokat, amelyeknek pontos számáról eltérő információk vannak, mivel több stadiont az eredeti tervekkel ellentétben véletlenül húztak fel, vagy civil szervezetek építették a saját pénzükből, ám ezek sem kerülhetik el a lélegeztetőgéppé alakítást. Mint Kovács Zoltán kormányszóvivő lapunknak megerősítette, a NemLéP keretében a lélegeztetőgéppé alakítást szimbolikus jellege miatt a felcsúti Pancho Arénánál fogják kezdeni, ahol maga Orbán Viktor fogja végrehajtani a stadion és a nemzeti színű szalag ünnepélyes felrobbantását.

LTV 1150 pediatric patient

Bár a törvény szövege még nem ismert, az ellenzék a kiszivárgott információk alapján máris nemtetszésének adott hangot, a Demokratikus Koalíció több tagja pedig már hozzá is láncolta magát a Groupama Aréna vénaszkenneréhez. „A magyar sport, a magyar foci jövőjét veszi el így a kormány. Ezt egyszerűen nem hagyhatjuk, ezért készek vagyunk a legvégsőkig elmenni!” – mondta el Gyurcsány Ferenc, egészen az Üllői útig elmenve.

Az LMP a NemLéP-pel kapcsolatos hírekre reagálva közleményében így ír: „Az ország jelenlegi gazdasági állapota nem teszi lehetővé, hogy olyan presztízsberuházásokat támogassunk, mint a lélegeztetőgépek, ennél sokkal fontosabb lenne a meglévő sportlétesítmények megfelelő működtetése, és újabbak építése. És mi ez a megalománia a Pasa parkkal, meg a hajléktalanokkal? Jól látható, hogy a kormány már megint a rászorultakon, a betegeken és az alacsony keresetűeken akar segíteni, ahogy mindig. De ezt a zsidó viccet már hallottuk, kedves Orbán Viktor, tessék mást kitalálni!”

A Jobbik egyelőre nem reagált a hírekre, mert valószínűleg nem értik. Szerettük volna a NemLéP-ről megkérdezni az MSZP-t is, de azóta sajnos megszűntek.

6 Hely, Ahonnan Nem Látszik A Focivébé

focivebe

Ritkán foglalkozunk sporttal, de remélem, megértitek, hogy ha most az egyszer kivételt teszünk. Nem mehetünk el ugyanis szó nélkül a hétköznapjainkat megkeserítő probléma mellett, hogy szinte lehetetlen kikerülni a focivébé-közvetítéseket. Bárhová megyünk, mindenhol belefutunk. Néznünk kell, bármennyire is fáj. Ebben szeretnénk most segíteni. Ezért összegyűjtöttük azokat a helyeket, ahonnan nem látszik a focivébé. Van egy csomó. És nem is mind halálos! Read more

Szigorodnak az agárversenyes szülés szabályai

agarfeat

Tessék, itt vannak az új agárversenyes szülési szabályok, figyeljünk majd oda ezekre alkalmasint!

Tilos lesz egy agárverseny alatt egyszerre több szülést lebonyolítani!

Ikreket sem szülhetünk többé agárversenyen!

40-nél nem lehet gyorsabb egyik agár se!

Az agár nem lehet csíkos!

Az agár nem lehet pitbull!

Döntetlen befutó esetén érvénytelen a szülés!

Ennyi. Szóval mostantól fontoljuk meg alaposan, akarunk-e tényleg szülni agárversenyen!