Visszalép a népszerű 5. kerületi politikus

sír

Nem találja ki, hogy kinek a javára!

Horváth András, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt legalkalmatlanabb jelöltje, aki többször bizonyította már kiválóságát, ismét nagyon rossz döntést hozott. Rövid vívódás után bejelentette visszalépését.

“Több párt is megkeresett Budapest belvárosából, hogy lépjek vissza a javukra” – nyilatkozta lapunknak a legrosszabb politikus. “Az tényleg jó érv volt ellenem, hogy egyes jelöltek velem ellentétben itt születtek, vagy hogy mennyi mindent tettek már az 5. kerületért. A visszalépésért cserébe felajánlott pénzösszeg és későbbi pozíció hiánya viszont meglepett.  Nem a lakosokat, hanem engem sértettek meg. Magamért pedig bármit megtennék!”

horv

“Hajlandó vagyok kompromisszumokra. A kampánystábom tanácsainak ellenére tehát úgy döntöttem: visszalépek a saját magam javára. Ennél többet nem is tehetnék a kerületért!”

Horváth András alázata és elhivatottsága kétségtelen.

“Ünnepséget is rendezek magamnak a bátorságom miatt” – érzékenyült el. “Ha pedig véletlenül elmegyek a rendezvényemre, akkor a szavazópolgárok végre kapnak tőlem autogramot. Megcsodálhatják kézműves selyemöltönyömet is, amelyet a kerület legöregebb vak szabójának gyerekmunkásaival varrattam.”

Értesüléseink szerint Horváth András ma délután elfogadta visszalépését a saját javára, és sok sikert kívánt magának.

H_Andras

Ha jót akar, akkor kattintson a képre a legrosszabb jelölt programjáért!