Category Archives: BELFÖLD

Beperli az MTI-t a Kétfarkú Kutya Párt

viktor

Épp ideje volt.

A jelek szerint még tovább komolyodik az eddig viccpártnak hitt poltikai alakulat. Ezúttal a Magyar Távirati Irodával kerültek konfliktusba: a párt állítása szerint a hír- és sajtófotó-szolgáltató többször is jogosulatlanul, az érintett beleegyezése nélkül használta fel budaörsi képviselőjelöltjük, a Láthatatlan Ember képmását.

ruha

A Láthatatlan Ember jól láthatóan beszédet mondott, miközben felsegített egy ruhadarabot a hölgyre, hogy elrejtse bájait az MSZMP Központi Bizottságának tekintete elől.

hisszu

A népszerű politikus épp Hosszú Katinka mögött úszott, hogy segítsen, ha baj van. Ezen fénykép közzétételéhez sem járult hozzá.

oscar

Nem kérték az engedélyét ehhez az 1982-es fotóhoz sem, amelyen a Mephisto Oscar-díját ünnepelve nagyon szellemesen átkarolta az óriás Oscar-szobor vállát.

sziget

Valahol ott van.

Véletlenül épp arra járt. Senki sem kérdezte meg tőle, hogy akar-e nagy nyilvánosság elé kerülő közös képet.

A budaörsi Kétfarkú-jelöltet korábban a kormánypárti média illette teljesen alaptalan vádakkal, a pohár viszont  az MTI méltánytalan eljárásával telt be. “Megtettük a szükséges jogi lépéseket” – közölte lapunkkal a Kétfarkú Kutya Párt Képmásvisszaélésügyi és Kisállattartásszokásjogi Főosztályvezetőségének szaktitkársági helyettese.

A képviselőjelölt kitűnő programjáért a fenti képre való kattintásra bátorítjuk Önt!

Óvodások zsákmányoltak ki politikusokat

gyerek

Ezúttal K. Pisti (6) születésnapjának alkalmából vetették el sulykot.

Kezd aggasztó mértéket ölteni a politikusok kárára elkövetett óvodásbűnözés. A tegnapi országgyűlés során gyerekzsúrozók hatoltak be az épületbe, és éltek vissza a parlamenti képviselők naivitásával.

A túszul ejtett honatyákat és honanyákat először fel-alá futkosásra és indokolatlan visítozásra kényszerítette  a kíméletlen gyerekhorda, majd a szülinapos K. Pisti (6) felszólítására a képviselőknek kukásautót vezető dinón lovagló hóembert kellett rajzolniuk. A verseny “nyertesének” jutalomként 16 kiló lila vattacukrot nyomtak le a torkán.

Kegyetlenségük betetőzéseként egy szürke kavicsot adtak körbe, a poltikusoknak pedig a “Mi ez? ” kérdésre kellett válaszolniuk. “De miért?” – hangzott a második kérdés, amit aztán a válaszoktól függetlenül újra feltettek. És újra. És újra. És újra.

Nem ez az első eset, hogy randalírozó gyerekek saját céljaikra használják a politikusokat. Mindannyian emlékszünk, hogy tegnapelőtt játékpisztolyokkal kényszerítették kétórás délutáni alvásra az oktatásügyi államtitkárság alkalmazottait. Hétfőn egy kormánypárti politikus kiszolgáltatottságával a saját lánya élt vissza: gyorsulási versenyt rendeztetett vele a fürdőkádban az aláírásgyűjtő ívekből hajtogatott papírhajókkal.

 

Megszűnt az infláció!

Hand With Pen Analyzing Line And Coin Graphs On Desk

Kerek 21 percig veszett nyoma a pénzromlásnak.

A Magyar Kétfarkú Kutya Párt egyik kecskeméti jelöltje, Szentesi Szabolcs sötétedés után vásárolt péksüteményt szülővárosában. Pontosan nem tudni, hogy a korszerűsített gyenge közvilágítás okozta-e, vagy az, hogy a népszerű politikus séta közben majszolta a tepertős pogácsát, mindenesetre Szentesi megbotlott, elterült a járdán, és az esés hatására véletlenül megszüntette az inflációt.

A szaknyelven akcidentális inflációhiátusnak hívott jelenség 19 óra 5-től 19 óra 26-ig tartott, helyileg a Halasi út és a Tűzoltó utca sarkától a Lőcsei útig terjedt. A környéket az ügy kivizsgálásáig a hatóságok hermetikusan lezárták.

A Kétfarkú Kutya Párt közgazdászai és orvosai megfigyelés alatt tartják Szentesit. Próbálják megállapítani, hogy a genetikai mutáció, a beütött könyök és az ijedtség egyszerre aktiválta-e a politikus szuperképességét, és hogy az miképp állítható a magyar gazdaság tartós szolgálatába.

Ennek érdekében Szentesit laboratóriumi körülmények között próbálják váratlanul elgáncsolni az utcán.

szab

A gazdasági csodát véghezvivő jelölt programja a képre történő kattintás után nyűgözi le Önt.

Mindent bevallott a hírhedt oligarcha

1512088678942

Írásban adott iránymutatást vadászkastélyok és közpénzek lenyúlásához.

Többek közt a következőket írta az ismert debreceni politikusok mögött álló agrármérnök és alapkőgyáros:

“A kulturális örökség részének számító vadászkastélyok becserkészéséhez nagyfokú türelem és alázat szükségeltetik. A kiszemelt kastélyt csak lassan közelítsük meg, nehogy elriasszuk! Mozgását, napi szokásait, ürülékét alaposan elemezzük, mielőtt bekerítenénk.

Érdemes fokról-fokra, például sógoraink unokatestvéreinek volt sofőrei nevében felvásárolni a nemes vadat övező földeket. Amikor ezzel végeztünk, már célozhatunk, de ne lőjünk azonnal! Várjuk meg, amíg a távoli fák között feltűnik az örökségvédelmi támogatás is. Ekkor: bumm! És a kastélyt már meg is vásároltuk egyik ciprusi hátterű ingatlanfejlesztő cégünkkel, az állami támogatás pedig kisvártatva igényelhető a felújításhoz.

Kitartó munkánk meghozta gyümölcsét: egy újabb trófeát!

A kastélyban később érdemes nem életvitelszerűen, hanem csak vadászidényben tartózkodni. Sosem tudhatjuk, hogy melyik csicska zugfirkász szarospista lohol épp a nyomunkban.”

Részlet Dr. Kállai-Tóth András ismeretterjesztő művéből.

A Kétfarkú Kutya Párt debreceni jelöltjeit támogató oligarcha kézikönyve már előjegyezhető! (Az előrendelés után járó árkedvezményből dr. Kállai-Tóth úr csupán 20 százaléknyi visszaosztást kér.)

újiskola

Dr. Kállai-Tóth úr és politikai strómanja, Terdik Roland programjáért kattintson a fenti képre!

Visszalép a népszerű 5. kerületi politikus

sír

Nem találja ki, hogy kinek a javára!

Horváth András, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt legalkalmatlanabb jelöltje, aki többször bizonyította már kiválóságát, ismét nagyon rossz döntést hozott. Rövid vívódás után bejelentette visszalépését.

“Több párt is megkeresett Budapest belvárosából, hogy lépjek vissza a javukra” – nyilatkozta lapunknak a legrosszabb politikus. “Az tényleg jó érv volt ellenem, hogy egyes jelöltek velem ellentétben itt születtek, vagy hogy mennyi mindent tettek már az 5. kerületért. A visszalépésért cserébe felajánlott pénzösszeg és későbbi pozíció hiánya viszont meglepett.  Nem a lakosokat, hanem engem sértettek meg. Magamért pedig bármit megtennék!”

horv

“Hajlandó vagyok kompromisszumokra. A kampánystábom tanácsainak ellenére tehát úgy döntöttem: visszalépek a saját magam javára. Ennél többet nem is tehetnék a kerületért!”

Horváth András alázata és elhivatottsága kétségtelen.

“Ünnepséget is rendezek magamnak a bátorságom miatt” – érzékenyült el. “Ha pedig véletlenül elmegyek a rendezvényemre, akkor a szavazópolgárok végre kapnak tőlem autogramot. Megcsodálhatják kézműves selyemöltönyömet is, amelyet a kerület legöregebb vak szabójának gyerekmunkásaival varrattam.”

Értesüléseink szerint Horváth András ma délután elfogadta visszalépését a saját javára, és sok sikert kívánt magának.

H_Andras

Ha jót akar, akkor kattintson a képre a legrosszabb jelölt programjáért!

Londoni magyarra mosolygott a Királynő!

london

A pizzafutárként dolgozó férfi reakciója nem kevésbé megdöbbentő.

 

“Embriókorom óta álmodoztam erről. Még most sem hiszem el, hogy megtörtént! Szórakozni mentünk a barátaimmal, és alig hittem a szememnek, hogy Őfelsége is ott van, udvartartás és testőrök nélkül, mintha csak egy lenne közülünk! Ráadásul amikor elhaladtunk mellette, barátságosan rám mosolygott.”

 

Számolt be az esetről András, aki három éve pizzafutárként keresi a kenyerét Londonban. Múlt hétvégén családlátogatás céljából tért vissza Győrbe. Egy szórakozóhelyen tüntette ki figyelmével a Kétfarkú Kutya Párt helyi képviselőjelöltje, az Árpád-ház egyenes-, oldal- és görbeági leszármazottja, Rózsa “Dog Save The Queen” Regina Királynő.

 

András elképesztő lélekjelenléttel viselte a megtiszteltetést: visszamosolygott Őfelségére, úgy döntött, hogy rá fog szavazni, majd korsósört rendelt kisunikummal.

 

draca

A jelölt programjáért haladéktalanul kattintson a képre!

 

Szembement saját pártjával a magyar Vaslady!

27267135_10208662857528603_1127955908_o

Kőkemény nemet mondott az öntudatos magyar anya!

Többszörös pártelnöki utasításra sem volt hajlandó Nagy Istvánra változtatni a nevét a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi képviselőjelöltje, Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia.

A Hosszúnevű Kis- és Középcsaládosok Országos Egyesületének támogató sztrájkja után a párt vezetői végül visszakoztak, és bejelentették a Viszlay Zoltán Fülöpné Pavelkovits Petra Lívia Otthonteremtési, Fészekrakó és Porcicacsökkentő Alapprogram Előtervezetgenerálási Projektjét.

Utána engesztelésképp felmostak a konyhában, és levitték a szemetet.

27335962_10208662858288622_1240046091_o

A politikus programjáért kattintson a képre! Jó lesz.

Cáfolták, hogy a politikus egy görényfajta

Megsemmisítő csapást mért a vádakra a Kétfarkú Kutya Párt.
“Nem! A savköpő menyét nem közönséges görény” – reagáltak szűkszavúan lapunk megkeresésére, miután ellenfelei megkérdőjelezték Klári, a Kőbányán képviselőjelöltként induló menyét faját és ezzel politikai hitelességét.
Tényfeltáró újságíróink egyetlen képben összegezték több hetes kutatómunkájuk eredményét:

görény

A különbség szemmel látható!

Bizonyítékot találtunk az ellen a teljességgel tudománytalan érv ellen is, miszerint a menyétek fiziológiailag képtelenek a savköpés műveletére:

Gránitbeton Klári támadása után

Gránitbeton Klári támadása után

Végül a párttal egyetértésben, ám tőlük nyilván függetlenül lapunk azt is tagadja, hogy a savköpő menyétek biológiai rokonságban állnának fasiszta patkányokkal, liberálbolsevik nyestekkel vagy bűzös protokonzervatívpopulista borzokkal.

1848-ban végezték ki az aradi vértanúkat

Átírják a történelmet, egy évvel korábban lesz 1849.

Megváltoztatja a magyar történelmet a Csepelen felavatott emléktábla. Mint ismeretes, Németh Szilárd múlt héten avatott fel egy emlékművet, amelyen tévedésből 1848-ra tették az aradi vértanúk halálát. Szakértők megállapították, hogy mivel a kihelyezett emléktábla nagyon drága volt, hozzávetőlegesen 71 milliárd forintba került, így sokat spórolhat az ország azon, ha nem az emléktáblát cserélik le, hanem magát a történelmet változtatják meg.

74KsgTfAjM1OJEC4s

A kijavított történelemkönyvek az új évszámokkal jövő héttől már kaphatók a nagyobb könyvesboltokban. Természetesen a vonatkozó utcanévtáblákat is lecserélik, így lesz például az Aradi vértanúk útjából 1848-as aradi vértanúk útja.

utcatábla

A döntés teljes mértékben racionális, a magyar állampolgárok fejenként 4500 forintot spórolhatnak vele.

Nem ismeretlen Magyarországon, hogy a történelmi események évszámait a száraz és bizonytalan tények helyett a realitáshoz igazítják. A honfoglalás ezeréves évfordulóját is a központi akarat tette 896-ra, nagyon helyesen. Így minden fejlesztés elkészülhetett az ünnepre.

A jövőbeli hasonló problémák elkerülése végett mostantól intervallumokban adjuk meg a történelmi eseményeket, például az 1956-os forradalom időpontja mostantól 1950-1960 lesz.

korrigálva

 

A rendőrség szerint 7800 kereket szúrtak ki a Lapos Gumik Éjszakáján

kiszurtgumi

A miniszterelnök úr nyilatkozata megihlette az embereket.

Sok ezer autó kerekét szúrták ki éjjel, miután Magyarország miniszterelnöke legalizálta az autók gumijainak kiszúrását azzal, hogy jelezte, nem talál kivetnivalót az Őcsényben történtek kapcsán. Mint ismeretes, a helyi lakosság heves tiltakozását az váltotta ki, hogy egy panziótulajdonos illegális bevándorlók millióit akarta az apró településre telepíteni azzal a nem titkolt céllal, hogy azok letapossák a kukoricát. A vita odáig fajult, hogy jóérzésű ismeretlenek kilyuggatták a hoteltulajdonos kisbuszának a kerekeit.

A Magyar Autóklub figyelmeztette az autótulajdonosokat, amíg nem nyugszanak meg a kedélyek, jobb, ha estére beviszik gépjárműveiket a lakásukba.

gipeud2fgj2hqnahsexl

Tamáséknál biztonságban várja a reggelt az autó

Őcsényben időközben megkezdték a biztonság növelését. Elkezdődött a falut körülvevő 4 méter magasra tervezett kerítés építése. „Én örülök a kerítésnek, fő a biztonság, jobb, ha a magyarok sem mászkálhatnak összevissza a faluban, közéjük is bármikor vegyülhetnek migránsok” − mondta lapunknak Laci, a falu hentese.

Ugyanakkor fellendült a környéken a mobil személyi kerítéseket forgalmazó boltok forgalma is. Az egyéni kerítések távol tarthatják a lakosoktól a migránsokat, ha esetleg azok valahogy mégis átjutnának a kerítésen.

weiler7

A személyes kerítés még a Keletinél is képes szavatolni a biztonságot

A falu újonnan megválasztott polgármestere rendeletekkel is igyekszik növelni a lakók biztonságérzetét: a faluban megtiltották, hogy melegek házasodjanak muszlimokkal, és mindennap délután 4 órától kijárási tilalom van érvényben.

Erdő Péter bíboros megkeresésünkre elmondta, elítéli a 13. századi pestisjárványokat.

Mostantól már a nyomdában rákerülnek a fekete átfestések a Jobbik plakátjaira

kover

A változtatásra azért volt szükség, mert felmérések szerint a Jobbik béruniós plakátjait nem tudta a párthoz kötni a lakosság túlnyomó többsége, csak miután azokat ismeretlenek feketére mázolták.

Nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket a Jobbik béruniós plakátjai. Sem a bérunióról nem hallott az emberek többsége, sem a plakáton szereplő “Európa” szót nem sikerült nekik a nemrégiben még uniós zászlót égető párthoz kötni. A párt neve viszont nem szerepelhetett az óriásplakátokon egy a nyáron elfogadott törvény miatt.

A plakátokat hivatalosan egy magánszemély rendelte meg, ám marketingberkekben közismert tény, hogy a hirdetéseket a párt vásárolta a Publimonttól, darabonként 2 zsemléért.

berunio

A plakátokról csak akkor derült ki a lakosság számára, hogy a Jobbikhoz köthetők, mikor kormányközeli ismeretlenek ugyanúgy tömegesen mázolták át fekete festékkel őket, mint korábban a párt összes plakátját. Ezt természetesen felismerték a párt marketingszakemberei is, és úgy döntöttek, az új plakátok designjának tartalmaznia kell a fekete átfestéseket is. „Hogy mit akarunk mondani, az úgyis mindegy, de így legalább tudni, hogy kié a plakát” – mondta lapunknak egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes.

ujplakat

Az új plakátokon már elsőre látszik, melyik párt jegyzi őket

A trükk bevált, a felmérések azt mutatják, hogy ezekről a plakátokról első ránézésre meg tudják mondani az emberek, hogy a Jobbikhoz tartoznak. Az új design sikerén felbuzdulva a párt azt tervezi, hogy a 2018-as választási kampányban is alkalmazni fogja ezt az eszközt, egy kiszivárgott terv szerint így fognak kinézni a Jobbik plakátjai:

senfekete

Emeletes-Magyarország lehet a megoldás

emeletesmagyarofeat

Egy háromemeletes Magyarország jelenthetné a végső megoldást a Trianon okozta problémákra – állítják kutatók. A történészek, szociológusok és tájépítők által közösen kidolgozott javaslat egyelőre az egyetlen alternatíva, amely háborúk nélkül állítaná helyre hazánk eredeti méretét. Sőt, még némileg nőne is az ország területe. A tanulmány rámutat az eddigi revizionista koncepciók alapvető hibájára, miszerint eddig mindig horizontális irányba képzelték el a terjeszkedést, a nyilvánvaló vertikális helyett. Az ötletet az emeletes házak koncepciója adta, ezek mintájára képzeli el a javaslat az Emeletes-Magyarországot. Read more

Ezúttal levél helyett képeslapot küldött Orbán Viktor

orbankepeslapfeat

Jól ér véget a hónap! A héten mindannyian kézhez kapjuk Orbán Viktor legújabb levelét. Örülhetünk, mert mint mostanában egyre többször, ezúttal is egy szép képeslapot küldött mindenkinek a Miniszterelnök úr. És egy meggyes Maoam-ot is.

dominika1jo

Államférfiúi erény, hogy még ilyenkor is jut ránk, emberekre ideje, amikor hétvégén választás lesz, és biztos rengeteg dolga van. -áll az mti szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

dominika2jo

A levelet olvasva látszik, hogy Orbán Viktor szintet lépett, és immáron pusztán szavak segítségével is képes mondandójának megformálására, nincs szüksége ehhez hosszú, nehézkes mondatokra.

A lehetőségek innentől gyakorlatilag korlátlanok. Ezzel a módszerrel nem csak újabb 4 millió szavazópolgárt érhet el, de a biztos szavazóit is hatékonyabban szólíthatja meg.

kepeslap2

Egy tavalyi kormányzati képeslap

A mondatok ideje, sokak szerint, amúgy is lassan lejár. Felmérések kimutatták, hogy mióta a kormányzat és a közszolgáltatók  leszoktak róla, hogy összetett mondatokat használjanak leveleikben, jóval többen olvassák el azokat.

kepeslap4

Ezt márciusban küldte Orbán.

Az olvasottsági rekordot egyelőre az a gázszámla részletezés tartja, amin hat macskás kép volt, ezt 26-an olvasták el egy hónap alatt.
És így néz ki például egy még tovább egyszerűsített villanyszámla:

bekellfizetni
Egyszerűsített villanyszámla hagyományos fogyasztóval

Managere szerint, Orbán Viktor jó tanuló, gyorsan felejt. Ha kitartó, 2023-ra akár eljuthat odáig, hogy a szavakat is elfelejti, és csak betűket fog egyesével mondani. Közelinek tűnhet, de gondoljunk rá, hogy addig van még majdnem 10 évünk, hogy felfegyverezzük valamelyik szomszéd országot.

falonkepeslapokMiniszterelnöki képeslap-sorral díszített nappali, Baranya megye, 21. század, ismeretlen 16. századi olasz utazó futurotípiája

Lebuktak az illegális támogatók

norvegpenzfeat

Több száz millió csempészkoronát találtak egy csepeli raktárban az adóhatóság ellenőrei a hétvégén. A tetemes mennyiségű norvég koronát egy konténerben szállíthatták Magyarországra ismeretlenek, de szétosztani már nem volt idejük. Mielőtt a fekete pénz a magyar civil szervezetekhez került volna, lecsapott a törvény. Az ellenőrök állampolgári bejelentésre vonultak a raktárhoz, ahol lefoglalták a készpénzt.

norvegpenzraktar

A sokat tapasztalt ellenőröket is meglepte a látvány. Bálákban állt a fekete pénz.

A raktár bérlőjét a rendőrség nagy erőkkel keresi. A lefoglalt papírpénz nem vész kárba. Bár bezúzzák, fűtőanyagként az ország legszegényebb településeire kerül majd az illegális anyagi támogatás.

penzbrikett

Jó helyre kerül a bűnös pénz, a Tóth család most három napig ingyen jut egy kis meleghez.

« Older Entries