Category Archives: BELFÖLD

Cáfolták, hogy a politikus egy görényfajta

Megsemmisítő csapást mért a kőbányai jelöltet ért vádakra a Kétfarkú Kutya Párt.
“Nem! A savköpő menyét nem közönséges görény” – reagáltak szűkszavúan lapunk megkeresésére, miután ellenfelei megkérdőjelezték Klári, a Kőbányán képviselőjelöltként induló menyét faját és ezzel politikai hitelességét.
Tényfeltáró újságíróink egyetlen képben összegezték több hetes kutatómunkájuk eredményét:

görény

A különbség szemmel látható!

Bizonyítékot találtunk az ellen a teljességgel tudománytalan érv ellen is, miszerint a menyétek fiziológiailag képtelenek a savköpés műveletére:

Gránitbeton Klári támadása után

Gránitbeton Klári támadása után

Végül a párttal egyetértésben, ám tőlük nyilván függetlenül lapunk azt is tagadja, hogy a savköpő menyétek biológiai rokonságban állnának fasiszta patkányokkal, liberálbolsevik nyestekkel vagy bűzös protokonzervatívpopulista borzokkal.

1848-ban végezték ki az aradi vértanúkat

Átírják a történelmet, egy évvel korábban lesz 1849.

Megváltoztatja a magyar történelmet a Csepelen felavatott emléktábla. Mint ismeretes, Németh Szilárd múlt héten avatott fel egy emlékművet, amelyen tévedésből 1848-ra tették az aradi vértanúk halálát. Szakértők megállapították, hogy mivel a kihelyezett emléktábla nagyon drága volt, hozzávetőlegesen 71 milliárd forintba került, így sokat spórolhat az ország azon, ha nem az emléktáblát cserélik le, hanem magát a történelmet változtatják meg.

74KsgTfAjM1OJEC4s

A kijavított történelemkönyvek az új évszámokkal jövő héttől már kaphatók a nagyobb könyvesboltokban. Természetesen a vonatkozó utcanévtáblákat is lecserélik, így lesz például az Aradi vértanúk útjából 1848-as aradi vértanúk útja.

utcatábla

A döntés teljes mértékben racionális, a magyar állampolgárok fejenként 4500 forintot spórolhatnak vele.

Nem ismeretlen Magyarországon, hogy a történelmi események évszámait a száraz és bizonytalan tények helyett a realitáshoz igazítják. A honfoglalás ezeréves évfordulóját is a központi akarat tette 896-ra, nagyon helyesen. Így minden fejlesztés elkészülhetett az ünnepre.

A jövőbeli hasonló problémák elkerülése végett mostantól intervallumokban adjuk meg a történelmi eseményeket, például az 1956-os forradalom időpontja mostantól 1950-1960 lesz.

korrigálva

 

A rendőrség szerint 7800 kereket szúrtak ki a Lapos Gumik Éjszakáján

kiszurtgumi

A miniszterelnök úr nyilatkozata megihlette az embereket.

Sok ezer autó kerekét szúrták ki éjjel, miután Magyarország miniszterelnöke legalizálta az autók gumijainak kiszúrását azzal, hogy jelezte, nem talál kivetnivalót az Őcsényben történtek kapcsán. Mint ismeretes, a helyi lakosság heves tiltakozását az váltotta ki, hogy egy panziótulajdonos illegális bevándorlók millióit akarta az apró településre telepíteni azzal a nem titkolt céllal, hogy azok letapossák a kukoricát. A vita odáig fajult, hogy jóérzésű ismeretlenek kilyuggatták a hoteltulajdonos kisbuszának a kerekeit.

A Magyar Autóklub figyelmeztette az autótulajdonosokat, amíg nem nyugszanak meg a kedélyek, jobb, ha estére beviszik gépjárműveiket a lakásukba.

gipeud2fgj2hqnahsexl

Tamáséknál biztonságban várja a reggelt az autó

Őcsényben időközben megkezdték a biztonság növelését. Elkezdődött a falut körülvevő 4 méter magasra tervezett kerítés építése. „Én örülök a kerítésnek, fő a biztonság, jobb, ha a magyarok sem mászkálhatnak összevissza a faluban, közéjük is bármikor vegyülhetnek migránsok” − mondta lapunknak Laci, a falu hentese.

Ugyanakkor fellendült a környéken a mobil személyi kerítéseket forgalmazó boltok forgalma is. Az egyéni kerítések távol tarthatják a lakosoktól a migránsokat, ha esetleg azok valahogy mégis átjutnának a kerítésen.

weiler7

A személyes kerítés még a Keletinél is képes szavatolni a biztonságot

A falu újonnan megválasztott polgármestere rendeletekkel is igyekszik növelni a lakók biztonságérzetét: a faluban megtiltották, hogy melegek házasodjanak muszlimokkal, és mindennap délután 4 órától kijárási tilalom van érvényben.

Erdő Péter bíboros megkeresésünkre elmondta, elítéli a 13. századi pestisjárványokat.

Mostantól már a nyomdában rákerülnek a fekete átfestések a Jobbik plakátjaira

kover

A változtatásra azért volt szükség, mert felmérések szerint a Jobbik béruniós plakátjait nem tudta a párthoz kötni a lakosság túlnyomó többsége, csak miután azokat ismeretlenek feketére mázolták.

Nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket a Jobbik béruniós plakátjai. Sem a bérunióról nem hallott az emberek többsége, sem a plakáton szereplő “Európa” szót nem sikerült nekik a nemrégiben még uniós zászlót égető párthoz kötni. A párt neve viszont nem szerepelhetett az óriásplakátokon egy a nyáron elfogadott törvény miatt.

A plakátokat hivatalosan egy magánszemély rendelte meg, ám marketingberkekben közismert tény, hogy a hirdetéseket a párt vásárolta a Publimonttól, darabonként 2 zsemléért.

berunio

A plakátokról csak akkor derült ki a lakosság számára, hogy a Jobbikhoz köthetők, mikor kormányközeli ismeretlenek ugyanúgy tömegesen mázolták át fekete festékkel őket, mint korábban a párt összes plakátját. Ezt természetesen felismerték a párt marketingszakemberei is, és úgy döntöttek, az új plakátok designjának tartalmaznia kell a fekete átfestéseket is. „Hogy mit akarunk mondani, az úgyis mindegy, de így legalább tudni, hogy kié a plakát” – mondta lapunknak egy magát megnevezni nem kívánó bennfentes.

ujplakat

Az új plakátokon már elsőre látszik, melyik párt jegyzi őket

A trükk bevált, a felmérések azt mutatják, hogy ezekről a plakátokról első ránézésre meg tudják mondani az emberek, hogy a Jobbikhoz tartoznak. Az új design sikerén felbuzdulva a párt azt tervezi, hogy a 2018-as választási kampányban is alkalmazni fogja ezt az eszközt, egy kiszivárgott terv szerint így fognak kinézni a Jobbik plakátjai:

senfekete

Emeletes-Magyarország lehet a megoldás

emeletesmagyarofeat

Egy háromemeletes Magyarország jelenthetné a végső megoldást a Trianon okozta problémákra – állítják kutatók. A történészek, szociológusok és tájépítők által közösen kidolgozott javaslat egyelőre az egyetlen alternatíva, amely háborúk nélkül állítaná helyre hazánk eredeti méretét. Sőt, még némileg nőne is az ország területe. A tanulmány rámutat az eddigi revizionista koncepciók alapvető hibájára, miszerint eddig mindig horizontális irányba képzelték el a terjeszkedést, a nyilvánvaló vertikális helyett. Az ötletet az emeletes házak koncepciója adta, ezek mintájára képzeli el a javaslat az Emeletes-Magyarországot. Read more

Ezúttal levél helyett képeslapot küldött Orbán Viktor

orbankepeslapfeat

Jól ér véget a hónap! A héten mindannyian kézhez kapjuk Orbán Viktor legújabb levelét. Örülhetünk, mert mint mostanában egyre többször, ezúttal is egy szép képeslapot küldött mindenkinek a Miniszterelnök úr. És egy meggyes Maoam-ot is.

dominika1jo

Államférfiúi erény, hogy még ilyenkor is jut ránk, emberekre ideje, amikor hétvégén választás lesz, és biztos rengeteg dolga van. -áll az mti szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményében.

dominika2jo

A levelet olvasva látszik, hogy Orbán Viktor szintet lépett, és immáron pusztán szavak segítségével is képes mondandójának megformálására, nincs szüksége ehhez hosszú, nehézkes mondatokra.

A lehetőségek innentől gyakorlatilag korlátlanok. Ezzel a módszerrel nem csak újabb 4 millió szavazópolgárt érhet el, de a biztos szavazóit is hatékonyabban szólíthatja meg.

kepeslap2

Egy tavalyi kormányzati képeslap

A mondatok ideje, sokak szerint, amúgy is lassan lejár. Felmérések kimutatták, hogy mióta a kormányzat és a közszolgáltatók  leszoktak róla, hogy összetett mondatokat használjanak leveleikben, jóval többen olvassák el azokat.

kepeslap4

Ezt márciusban küldte Orbán.

Az olvasottsági rekordot egyelőre az a gázszámla részletezés tartja, amin hat macskás kép volt, ezt 26-an olvasták el egy hónap alatt.
És így néz ki például egy még tovább egyszerűsített villanyszámla:

bekellfizetni
Egyszerűsített villanyszámla hagyományos fogyasztóval

Managere szerint, Orbán Viktor jó tanuló, gyorsan felejt. Ha kitartó, 2023-ra akár eljuthat odáig, hogy a szavakat is elfelejti, és csak betűket fog egyesével mondani. Közelinek tűnhet, de gondoljunk rá, hogy addig van még majdnem 10 évünk, hogy felfegyverezzük valamelyik szomszéd országot.

falonkepeslapokMiniszterelnöki képeslap-sorral díszített nappali, Baranya megye, 21. század, ismeretlen 16. századi olasz utazó futurotípiája

Lebuktak az illegális támogatók

norvegpenzfeat

Több száz millió csempészkoronát találtak egy csepeli raktárban az adóhatóság ellenőrei a hétvégén. A tetemes mennyiségű norvég koronát egy konténerben szállíthatták Magyarországra ismeretlenek, de szétosztani már nem volt idejük. Mielőtt a fekete pénz a magyar civil szervezetekhez került volna, lecsapott a törvény. Az ellenőrök állampolgári bejelentésre vonultak a raktárhoz, ahol lefoglalták a készpénzt.

norvegpenzraktar

A sokat tapasztalt ellenőröket is meglepte a látvány. Bálákban állt a fekete pénz.

A raktár bérlőjét a rendőrség nagy erőkkel keresi. A lefoglalt papírpénz nem vész kárba. Bár bezúzzák, fűtőanyagként az ország legszegényebb településeire kerül majd az illegális anyagi támogatás.

penzbrikett

Jó helyre kerül a bűnös pénz, a Tóth család most három napig ingyen jut egy kis meleghez.

Közbevándorlókat alkalmazna a Fidesz a demográfiai válság megoldására

kozbevandorlokfeat

A közmunka program sikerén felbuzdulva közbevándorlókkal állítaná meg a kormány a magyar népesség egyre rohamosabb fogyását. Abban mindenki egyetért, hogy valamit sürgősen tenni kell, mert a legfrissebb számítások szerint nagyjából 9 év múlva teljesen elfogy a magyar lakosság. Talán még ijesztőbb, hogy a csökkenés ekkor sem áll majd meg, 20 év múlva már mínusz 4 milliónál is kevesebben lehetünk a Kárpát-medencében.

grafikonkozbevandorlok

Közbevándorló az a külföldön dolgozó magyar lehet, aki az elmúlt 20 évben vándorolt ki külföldre, van láthatósági mellénye, és ismeri az alapvető meteorológiai szimbólumokat.

A közbevándorlónak haza kell költöznie Magyarországra, ahol szerény, de tisztességes (közmunkásnak megfelelő) fizetést kap, amiből meg lehet élni. Cserébe viszont nem vállalhat semmilyen hasznos, értelmes munkát. Hiszen ha a közbevándorlók is elkezdenének dolgozni, elvennék a munkát az itthoni magyarok elől, ami a munkanélküliség robbanásszerű növekedéséhez vezetne. Nem ezért harcoltak 56-ban nagyapáink.

De fűnyírást, szemétlökdösést, könnyebb oszlopok megtámasztását, padonülést, és ezekhez hasonló munkákat természetesen ők is vállalhatnak. A közbevándorlóknak továbbá hétköznapokon minden nap 6 órán keresztül láthatósági mellényt is kell hordaniuk. Láthatósági mellényéről mindenki maga köteles gondoskodni.

Szili Katalin és 8 savat köpő majom is támogathatónak tartja az ötletet.

Városnéző metrók futnak jövő héttől Budapesten

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Újabb remek turistacsalogató szolgáltatással bővül a BKK kínálata, jövő hónaptól városnéző metrókat helyeznek forgalomba. A városnéző buszokat kiváltani igyekvő speciális metrókocsik áthaladnak majd Budapest legszebb terei és épületei alatt. A metrók érinteni fogják Budapest legszebb részeit. A kocsik a Hősök teréről indulnak, végighaladnak az Andrássy úti paloták alatt, és deák téri átszállással a belvároson keresztül viszik a turistákat egészen a Corvin közig. Read more

Tessék, itt vannak a választási eredmények!

eredmenyekfeat

Megszereztük a vasárnapi szavazás eredményeit. Különösebb meglepetés nem történt. Hagyományos módon nem nagyon szavaztak az emberek.

eredmenyek

Első ránézésre, legnagyobb esélye talán egy Kétfarkú Kutya Párt – Pöcs koalíciónak lehet, de még az is elképzelhető, hogy az MKKP végül az ellenzékével, az Egyfarkú Kutya Párttal szövetkezik. Az MTI egyelőre nem mer beszámolni az eredményekről.

A budapesti metróval kapcsolatos babonák

metrobabonakfeat

Nagy napra ébred fővárosunk március 28-án. Ekkor jelentik be ugyanis, hogy leállítják a 4-es metró álépítését. Információink szerint, Tarlós István pénteken fogja nyilvánosságra hozni, hogy valójában nem is építettek eddig semmit a föld alatt. Nem hogy alagutat nem fúrtak, de igazából egy kapavágás vagy vakondfúrás sem történt. Az építkezésről megjelenő fényképek természetesen hamisak voltak, a zairei 7-es metró építkezésén készültek. Miután bevallják, hogy nem is épül a metró, természetesen leállítják a felszíni munkálatokat is, hiszen a tereinken zajló 10 éve tartó piszmogásra csak azért volt szükség, hogy hihetőbb legyen, hogy metrót építünk. A Fidesz már előre cáfolta, hogy a váratlan bejelentést direkt a választásra időzítették volna. Elemzők szerint ugyanakkor nem lehet véletlen a dolog, egyértelmű, hogy túlzott népszerűségét szeretné ezzel csökkenteni a kormánypárt. Read more

« Older Entries