Impresszum

04

A Központi Újság megjelenik kéthetente faxon. Az újság a Keleti mögötti elhanyagolt területen, igen ott, ott ahol azok a nagy rozsdás vascsövek vannak, na ott 60 forint. Mindenhol máshol ingyenes. De kiszámlázzuk. De azt nem kell befizetni. A rozsdás vascsövekért a mai árfolyamon 622 forintot tudunk adni, ha elhozza nekünk a Deák térre.

Az újságot minden nap másik öt, a 10 millió lakos közül véletlenszerűen kisorsolt ember szerkeszti. Mi sem tudjuk, kik ők, ezzel biztosítjuk teljes függetlenségünk. A módszer nem teljesen véletlenszerű, igazából a Trimmelhoffer-féle szubrutint használja, de úgyse tudják, mi az.

Újságunk nigériai levelekből kapott alapítványi pénzen tartja fenn magát. Fő médiapartnerünk az Őrült Johanna Belvárosi Gumiégető.

Mi itt, a Központi Újságnál a mindenkori kajmán-szigeteki törvényeket tartjuk magunkra nézve érvényesnek. Adót nem fizetünk, elég barnák vagyunk, 12 éves korunktól tarthatunk teknőst, és maximum hat feleségünk lehet.

Szeretettel vegyes aggódalommal hívnánk fel rá a figyelmét, hogy a MindenIgaztm, a Mindigmindenigaztm, a MindenkiMásHazudiktm, az AlwaysCocaColatm és az AlwaysTwoCocaColatm szlogenek, valamint az atm, dtm, az étm és az őtm betűk a Központi Újság törvényileg bejegyzett védjegyei. Ha ezek közül bármelyiket bármilyen formában használni szeretné, vegye fel a kapcsolatot ügyvédünkkel, és kérjen árajánlatot! Kérjük, várjon rá türelmesen a sípszó után, meglehetősen elfoglalt! Én is egyébként elég elfoglalt vagyok. Napi 80 impresszum, gondoljanak csak bele!

Csokoládék, kismacskák, gusztustalan hüllők, és ajándéktárgyak postai úton történő küldését kérjük mellőzzék, a szerkesztőség nem megvesztegethető! A szerkesztőség az egy komoly dolog, aminek fontos papírokat, leleplező dokumentumokat küldünk, és nem csokit! A szerkesztőségünkbe érkező csokikat postafordultával továbbítjuk olyanoknak, akiknek biztos úgyse kell!

Ügyvédünkkel sajnos jelenleg nem tud kapcsolatba lépni, mert az egy háromfejű savat köpő majom.

Be kell valljam, én például EZÉRT SOSE szoktam impresszumokat olvasni, mindig csak hülyeségekkel van tele. Ön is jobban teszi, ha valami mással foglalkozik. Biztos van gyereke, vagy barátnője, vagy valami. Ön elképzelhető, hogy percek óta rá se gyújtott, kérem, haladjunk tovább!