Category Archives: BULVÁR

Óvodások zsákmányoltak ki politikusokat

gyerek

Ezúttal K. Pisti (6) születésnapjának alkalmából vetették el sulykot.

Kezd aggasztó mértéket ölteni a politikusok kárára elkövetett óvodásbűnözés. A tegnapi országgyűlés során gyerekzsúrozók hatoltak be az épületbe, és éltek vissza a parlamenti képviselők naivitásával.

A túszul ejtett honatyákat és honanyákat először fel-alá futkosásra és indokolatlan visítozásra kényszerítette  a kíméletlen gyerekhorda, majd a szülinapos K. Pisti (6) felszólítására a képviselőknek kukásautót vezető dinón lovagló hóembert kellett rajzolniuk. A verseny “nyertesének” jutalomként 16 kiló lila vattacukrot nyomtak le a torkán.

Kegyetlenségük betetőzéseként egy szürke kavicsot adtak körbe, a poltikusoknak pedig a “Mi ez? ” kérdésre kellett válaszolniuk. “De miért?” – hangzott a második kérdés, amit aztán a válaszoktól függetlenül újra feltettek. És újra. És újra. És újra.

Nem ez az első eset, hogy randalírozó gyerekek saját céljaikra használják a politikusokat. Mindannyian emlékszünk, hogy tegnapelőtt játékpisztolyokkal kényszerítették kétórás délutáni alvásra az oktatásügyi államtitkárság alkalmazottait. Hétfőn egy kormánypárti politikus kiszolgáltatottságával a saját lánya élt vissza: gyorsulási versenyt rendeztetett vele a fürdőkádban az aláírásgyűjtő ívekből hajtogatott papírhajókkal.

 

Londoni magyarra mosolygott a Királynő!

london

A pizzafutárként dolgozó férfi reakciója nem kevésbé megdöbbentő.

 

“Embriókorom óta álmodoztam erről. Még most sem hiszem el, hogy megtörtént! Szórakozni mentünk a barátaimmal, és alig hittem a szememnek, hogy Őfelsége is ott van, udvartartás és testőrök nélkül, mintha csak egy lenne közülünk! Ráadásul amikor elhaladtunk mellette, barátságosan rám mosolygott.”

 

Számolt be az esetről András, aki három éve pizzafutárként keresi a kenyerét Londonban. Múlt hétvégén családlátogatás céljából tért vissza Győrbe. Egy szórakozóhelyen tüntette ki figyelmével a Kétfarkú Kutya Párt helyi képviselőjelöltje, az Árpád-ház egyenes-, oldal- és görbeági leszármazottja, Rózsa “Dog Save The Queen” Regina Királynő.

 

András elképesztő lélekjelenléttel viselte a megtiszteltetést: visszamosolygott Őfelségére, úgy döntött, hogy rá fog szavazni, majd korsósört rendelt kisunikummal.

 

draca

A jelölt programjáért haladéktalanul kattintson a képre!

 

Lovat hittek migránsnak Baranyában

kovagoszolos

Illegális bevándorlónak néztek egy lovat a Baranya megyei Kővágószőlősön.

Hatalmas riadalmat keltett a kis faluban, mikor elterjedt a hír: illegális bevándorlók özönlötték el a települést. A polgármesteri hivatalba több száz telefonhívás és fax érkezett a délelőtt folyamán, a rémült lakosok a katonaság bevetését kérték. A telefonálók bevándorló hordákról, megerőszakolt gyermekekről, előlük elvett munkáról beszéltek, és többen Soros Györgyöt is látták a faluban. Egyesek kénszagot véltek felfedezni a levegőben, és állítólag valaki letaposta a kukoricát is.

A rendőrség, a katasztrófavédelem és a katonaság nagy erőkkel vonult a helyszínre, hogy megtalálják a migránsokat. Kimentek az SMS-ek is.

sms

De már késő volt. Mire a katonaság megérkezett, hárman már öngyilkosok lettek a faluban.

A helyzet komolyságára való tekintettel a kora délutáni órákban megkezdték a lakosság szervezett kitelepítését. Délután 5-re sikerült is mindenkinek elhagynia a falut, amit vesztegzár alá vontak, önkéntesek pedig kerítést kezdtek építeni köré.

A magyar kormány megkezdte a tárgyalásokat az Egyesült Államokkal egy atombomba esetleges ledobásáról. A közös álláspont szerint, bár könnyen elképzelhető, hogy a bomba bevetése a III. világháború kitöréséhez vezetne, mégis érdemes megfontolni a lehetőséget. Oroszország Magyarországra irányította az atomtölteteit, Kína egyelőre nem reagált.

Estére azonban megnyugodtak a kedélyek, miután a NASA műholdfelvételeinek segítségével kiderítették, akit illegális bevándorlónak hittek, az valójában csak egy ló volt, akinek a fejére hullott egy fekete textildarab egy ruhaszárító kötélről.

22289655_393924747693148_5300191803016849362_o

A lakosokat azonban már nem lehetett megnyugtatni, egyértelművé vált, hogy életük ezen a helyen már soha többé nem térhet vissza a normális kerékvágásba, ezért nem akartak visszaköltözni házaikba. Így őket ideiglenesen Ócsán helyezik el.

Elfeledett nagyvárosi állatfajták

allatokfeat

Alig ismerjük őket, pedig nap mint nap velünk élnek. Ők figyelik csüggedt árnyékunk, miután lekéstük a metrót.  Ők ülnek a busznak azon a részén, ahová nem néztünk oda. Kikandikálnak luxushotelek függönyei mögül.

Lókutya

Hol van már az az idő, mikor még hatalmas lókutya falkák szelték át városainkat? Mikor fognak újra lókutyák szökellni a kőbányai lejtők oldalán?

lokutya

Perui lókutya ívási időszakban

A genetika hajnalán, a lómedve és a réti kutya keresztezéséből kihalással kialakult fajt kezdetben közlekedés-irányításra használtak. De a gépesítés előrehaladtával ők is feleslegessé váltak, mint ahogy sárkányokra sem volt szükségünk, miután kitaláltuk a repülőt.

Más lókutyája szerencsét hoz, tartják.

Aszfaltvakond

Különös ismertetőjele, hogy nagyon aranyosan kutat élelem után az úttest alatt.

Az aszfaltvakondok gazdasági jelentősége is kiemelkedő. Kevesen tudják, de az első metróalagutat még részben ők ásták ki. Napjainkban kátyúk készítésére használják, egy megfelelően felkészített aszfaltvakond akár napi öt kátyú kiásására is alkalmas lehet.

av

Jellegzetes asztfaltvakond nyomok a Csömöri úton

Plajd

A nagyvárosok csatornáinak büszke lakói a Plajdok. (Városi plajd, plajdplajd)

A plajd akkor keletkezik, ha devizahiteles vagy Provident-ügyfél elbújdosik a városszéli erdőségekben, úgy hogy 7 éven keresztül senki sem pillatja meg. Ekkor a 8. évben bőre megnyúlik, csontjai elvizenyősödnek, fekete füstöt ereget magából, és Plajddá alakul. A Plajdhoz alakuláshoz pénz is kell, ezért olyan is előfordul, hogy kénytelen az illető még évekig preplajd állapotba maradni, illetve amíg nem gyűjt elég pénzt.

 

Tlom

Magyarországon, de Európa nagy részén is minden lakásban megtalálható ez a félelmetes, de szerencsére láthatatlan élőlény.

A kifejlett Tlom 3 méteresre is megnő, véletlenül szaporodik és gyakorlatilag lehetetlen kiírtani onnan, ahol már egyszer felütötte a fejét.

A Tlomkutatás jelenleg még gyerekcipőben jár, aminek a legfőbb oka, hogy a lényeket egyelőre sehogyan sem tudjuk érzékelni, teljesen átlátszóak, hangot nem adna ki, és dimenziótorzulásuk miatt az emberek képtelenek fizikai kontaktusba kerülni velük. Emiatt jelenleg azt sem tudjuk eldönteni, hogy állatról vagy pedig emberről van szó.

elom  

Tlom-fertőzte nappali Dél-Angliában.

A dizájnerdrogok csodálatos világa

dizajnerdrogfeat

“-Na, adsz belőle?

-Miből?”

Egy dizájnerdrogos naplója, Helikon, 2003

HitlerAids, Kati, FreeKrokodil, Kati2. Na melyik a kakkuktojás? Semelyik. Mindegyik név egy napjainkban népszerű, szintetikusan előállított drogot takar. A társadalmunk alkonyán diszkóinkat elárasztó dizájnerdrogok csak pár éve bukkantak fel a piacon, de gyorsan életünk megszokott részévé váltak. Már nem nevetünk fel, mikor azt halljuk, Kati. Már nem hisszük azt, hogy mégis csak van egy lány a társaságban. Ha azt halljuk Kati, gonoszan összehúzzuk a tekintetünk, elsápadunk, feltűrjük ingujjunk, és elnézünk balra. Read more

Hamis hó esett Magyarországon

hamishofeat

Nem volt valódi a hó, ami múlt héten esett az országban.

Sokaknak furcsa is volt, hogy ilyenkor esik a hó. A januári havazás merőben szokatlan természeti jelenség, százévente egyszer fordul csak elő, ezért a Magyar Tudományos Akadémia munkatársai laboratóriumi körülmények közt is megvizsgálták az elsőre teljesen normális hópelyheket. Read more

Breaking! Élő adásban fagyott meg az MTV riportere

megfagyfeat

Viszonylag ritkán fagy meg élő adásban helyszíni tudósító, de most mégis ez történt. Az MTV Híradója ugyanis rögzítette, ahogy Péter Árpádot többször is próbálja megszólítani a műsorvezető, de már elkésett vele. Sajnos a riporter 5 perccel a forgatás kezdete előtt pont megfagyott.

Ki ne menjenek az utcára!

Szerencsére azért a plázákban továbbra is viszonylag kellemes idő van.

Somogyvámosi lányt vertek meg idén Tél Tábornok miatt

teltabornokfeat

A már félig elfeledett, legendákkal teli, misztikus múltba, egészen a kilencvenes évek közepéig kell visszautaznunk, hogy megismerhessük ennek a szép magyar népszokásnak, az úgynevezett téltábornokozásnak az eredetét. (Egyes vidékeken más néven ismerik a szokást, mondanak telezést, téliverésezést, de olyan is van, ahol tábornokpofozásnak, vagy éppen kokihadnagyozásnak hívják a helyiek a játékot.) Beszámolók (Wikileaks 2011./673/100023. B/c64) szerint, ahogy elhagyjuk az olajügyeket, és már látjuk a privatizált állami vállalatokat, túl a Tocsik-ügyön, de még az üvegzseb programon innen, kezdték el azt játszani a gimnazisták Kaposvár környékén, hogy jól megverik azt, aki először kimondja, hogy Tél Tábornok.

A játék során a résztvevőknek nem kell csinálniuk semmit évekig, csak arra kell figyelniük, hogy nehogy véletlenül kimondják a tiltott szót. Direkt ilyet ugye nyilván nem teszünk. Viszont amikor meghallják, hogy valaki az egyik évben elsőként mondja ki a Tél Tábornok kifejezést, akkor őt el kell kapniuk és meg kell verniük. A hagyomány szerint, ha esetleg elmenekülne, és nem tudná senki megverni, akkor következő évben ezer ördög és pokol zúdul ránk: gyéren terem a rozs, balra húz az egér, megint nem szűnik meg a upc, és újra divatba jöhet a planking is.

A téltábornokozás kedves, könnyen megszerethető szokása mára az ország egész területén elterjedt. A téltábornokozás és a hozzákapcsolódó ünnepkor általában sajnos december második felére esett, és az elmúlt években egyre inkább kezdte elhomályosítani a Karácsony tündöklését. A nyugati megyékben különösen veszélyezteti a Karácsony megtartását, errefelé az emberek többsége már inkább Téltábornokkor lepi meg apró ajándékokkal szeretteit, és nem Szenteste.

teltabornokstat

Persze megint a gazdagok járnak jól, ők már akár fizetős luxus-téltábornokozásra is elmehetnek, az erre a célra speciálisan kialakított Wellness hotelekben. És mi árulhatna el többet a dolog kiemelt fontosságáról, mennyei jelentőségéről, mint hogy a Fidesz már jelezte, gondolkodnak rajta, hogy ezt is kötelezővé kéne tenni.

Idén úgy hozta a sors, hogy Sára, egy somogyvámosi lány mondta ki először a szavakat, január 24-én 11 óra 47 perc 23. Gratulálunk neked, Sára!

Az internetnek hála ennél pontosabb adatok is rendelkezésünkre állnak. Sára 11 óra 47 perc 21 másodperckor kezdte meg a szó kimondásához szükséges levegővételt, 23-kor csendült fel az első “t”, 24-kor elment a UPC-s net, de 41-kor visszajött, és 45-kor elhagyta az ajkait az utolsó k betű is. A légnyomás eközben 947 hektoPascal körül mozgott, 15 kilométer/órás délnyugati szél fújt, az összes medve a barlangjában tartózkodott.

Tél Tábornok tehát végre megérkezett, és most már nyugodtan köszönthetjük mi is, mert csak azt kellett megverni, aki legelőször mondta. De azért csak óvatosan, az ég szerelmére, ki ne menjenek ebben a hidegben!

 

Ki áll a Hírcsárda mögött? 1.

hcshatterhatalom_1 copy

A magyar oknyomozó újságírás legszebb hagyományait felelevenítve, sorozatot indítunk, melyben leleplezzük, hogy kik is irányítják valójában a Hírcsárdát.

Elsőre ugyanolyan hagyományos hírlapnak tűnhet, mint bármelyik másik. De ez minket nem téveszt meg. És ha kicsit megkapargatjuk a felszínt, gyanús jelekre bukkanhatunk! Read more

Elütötte saját magát a Férfi Aki Túl Hülye Ahhoz Hogy Használja A Sapkáját

tulhulyefeat
Senki nem érti, hogyan történhetett, de a tanúk egybehangzó állításai szerint, áthajtott saját magán, miközben autóját vezette. Szerencsére könnyebb sérülésekkel megúszta. A rendőrség és a Különleges Esetek Minisztériuma nagy erőkkel nyomoz. Egyelőre nem tudni, hogy indítanak-e büntető eljárást, és ha igen, akkor a sofőr vagy az áldozat ellen. Read more