Egér torna

egertorna

csik2

Köszöntünk mindenkit egértorna rovatunkban! Sportoljanak velünk a PC előtt!

Rohanó világunkban természetes, hogy nincs időnk semmire, különösen nincs az olyan hülyeségekre, mint a sportolás vagy a felállás. Ezért dolgozták ki  tudósok az Egértorna Módszert, amivel a számítógépünk előtt ülve is tornázhatunk. Az egértorna jóval hatékonyabbnak bizonyult mint a rokon sportok, a számítógépes lövöldözős játékozás, vagy az ataris kick-box, így fokozatosan ki is szorította azokat a reggeli tornák közül.

Az egértorna maga a statikus dinamizmus, felfrissíti a testet és a lelket, miközben rengeteg kalóriát égethetünk!

Mai tanárunk Tomi lesz. Szia, Tomi!

 

tomiSzevasztok, Tomi vagyok, hat éve mauzozok, ma én leszek az edzőtök. A mauzozáson kívül semmi nem érdekel, úgy hogy kezdjük is!

Vegyétek elő az egeret!

Az első egy könnyű gyakorlat lesz, lehet öntudatlanul már sokszor csináltátok, ez a vindózozgatás. 143 kJ kalóriát égethetünk el vele. Nevét a Windowsról kapta, akkor szoktunk ilyen mozdulatokat tenni az egérrel, amikor csak úgy unalmunkban nézegetjük a Windowst. A vindózozgatást bemelegítő gyakorlatnak használjuk a mauzozásban. Egyszerű, bárki által megtanulható egérmozdulatokból áll: haladás, kikerülés, egy visszafordulás, és a végén egy klikkelés.

Kövessétek az egeretekkel az ábrán látható mozdulatokat, lépésről-lépésre!

egertorna_1

Nagyon jó! Remélem, megizzadtatok, és akkor most még egyszer ugyanezt!

És új-ra! Megy a ma-uz-3-4, és klikk!

Én ezt 500-szor szoktam egymás után csinálni, de ha megunnátok, korábban is abbahagyhatjátok, 3-400 után már elég jól érezni az egeret!

Sziasztok, most megyek, mert lejött közben a letöltésgyorsító, keresek hozzá serialt. Jövő héten találkozunk!

tomitipp


A hét kérdése: Miről kapta a nevét a vindózozgatás. A Windowsról?

Kérjük, küldje el a választ email címünkre! A helyes megfejtők között monitorképernyőből kivágható kuponokat sorsolunk ki!