Mégsem adja oda Kazincbarcika a korábban felkínált zebrát

zebrafeat

“Rendszeressé vált az abszurdnak hitt zebra használata a polgárok között.”

-ezzel érvelt az Önkormányzat, mikor megtagadta, hogy más városokkal cserélje el felesleges helyre felfestett zebráját. zebrát használó bácsi

Tóth János nyugdíjas kreatív térhasználat közben

A polgármester maga is meglepődött, hogy az értelmetlen helyre épített zebrát használni kezdték a lakosok. A képeken látszik, amint magyar kreativitás utat tört magának a korlátok ellenére is.

használják a zebrát

 A délután 3-kor Kati2-t használók is örülnek a zebrának

A döntést az is befolyásolta, hogy a közeli vulkán füstölni kezdett, amit a város varázslói a zebra miatt haragos ősök figyelmeztetésének  tulajdonítottak.

vulkán

Kitöréssel fenyeget a barcikai vulkán

Mint arról korábban beszámoltunk, Kazincbarcika városa felajánlott egy helyben feleslegesnek tűnő zebrát más városok számára. Az útburkalati jelet ingyenesen elvihetőnek hirdették. A társadalmi egyeztetés a Kétkarkú Kutya Párt borsodi oldalán el is kezdődött, ám az állami malmok lassan őröltek, mire aláírás került volna a csereszerződésre, a városlakók már birtokba vették a nem tervezett létesítményt.

zebrahirdetésTársadalmi párbeszéd alakult ki a zebráról az interneten

A magasabb szintű tárgyalásokat a város vezetése nemrég teljesen megszakította minden érdeklődő településsel. A közelgő önkormányzati választáson várhatóan az egyik kiemelt téma lesz Kazincbarcikán a zebra ügy.

fuckoffzebra
A barcikai Fuckoff Crew beavatkozása után, jelenleg így mutat az ominózus zebra