Az MKKP alkalmazkodik az új választási plakátozási szabályokhoz

plakatokfeat

A Kétfarkú Kutya Párt bejelentette, hogy teljes mértékben megérti és elfogadja a FIDESZ által kialakított választási játékszabályokat, különös tekintettel a választási plakátok közterületi elhelyezésével kapcsolatos törvényekre, és azok szellemiségére. A Kétfarkú Kutya Párt nem kívánja megzavarni a kormánypárt kampányát.

Szeretnénk példamutatóan a többiek előtt járni. Megértettük, hogy a  választási rendszer jelenlegi legfontosabb célja, hogy csak a kormánypárt tudja eljuttatni üzeneteit a szavazókhoz. Tudjuk, hogy ez így jó. Az ország békéje és a racionális választás szempontjából mindenképp. Hiszen így sokkal kevésbé zavarodnak össze a választók a kaotikus politikai üzenetektől, és tisztább fejjel tudnak dönteni áprilisban.

Emellett szintén fontosnak tartjuk, hogy az olyan politikailag aktív, közérdekű-információs-tájékoztató civil szervezetek, mint például a CÖF, vagy a 400 ezer Technikatanár A Kutyapártért nagyobb hangsúllyal jelenhessenek meg a kampányban, és társadalmi célú, valódi értéket hordozó üzeneteiket a lehető legnagyobb hatékonysággal juttathassák el a néphez.

Bejelentették azt is, hogy az elmondottak szellemében plakátjaikat a többi párt plakátjai mögött fogják elhelyezni. Ezzel minimalizálva az okozott vizuális és politikai kárt.

02HAKIM-superJumboSzinte észre sem lehet venni a civil szervezet társadalmi célú közérdekű- információs-tájékoztató plakátja mögött megbújó MKKP plakátot

Továbbá különösen sok plakátot raknak ki autópályák mentén, a hirdetőtáblák hátsó, mezők felőli oldalán.

plakathatul1A mezőről ugyan látszik, de szerencsére ott nem jár senki.

A réteken is lesznek MKKP plakátok.

retiplakatEgy szép plakát a rét dísze is lehet.

Az MKKP 2014-es választási kampányának szintén fontos eleme lesz egy 6 millió embert megszólító TELEX és TELEFAX kampány, amit a tisztességes kampány szellemében egy 1995-ös telefonkönyv alapján végeznek.

További milliókat tervez nem megszólítani a párt a MEGCSÖRGETŐS kampánnyal is. Érdekes, hogy a telefonos megcsörgetős kampányt – melynek lényege, hogy a párt csak megcsörgeti telefonon a potenciális szavazóit, majd gyorsan lerakja a telefont – még sosem vetették be Magyarországon, pedig roppant költséghatékony módszernek tűnik.

Frissítés. A párt hivatalos ellenzéke, az Egyfarkú Kutya Párt, hivatalos facebook bejegyzésében azt állítja, hogy Kutyapárt közeli cégeket akar az MKKP helyzetbe hozni azzal, hogy óriásplakátok hátsó részén hirdet. Egy dokumentumot is feltöltöttek netre, ami szerintük bizonyítja az összefonódást az MKKP pártpénztárnoka, négy libanoni ál-oligarcha, és az óriásplakátok hátsó részeinek jogait birtokló cégek között.

bizonyitekAmi alá van húzva, az bizonyítja.