Meglepő hitelkonstrukciókkal próbálják visszacsalogatni ügyfeleiket a bankok: itt az önhitel!

onhitelfeat

Változtatni kényszerültek üzletpolitikájukon a magyarországi bankok. Ugyan tagadják, hogy drasztikusan visszaesett volna a forgalmuk, de tény, hogy 4 hónapja senki nem vett fel hitelt Magyarországon.

Az eddigi hagyományos hitelkonstrukciók már senkit sem érdekelnek, ezért teljesen újszerűekre van szükség, hogy újra visszacsábíthassák elvesztett ügyfeleiket.

A mostanában megjelenő extrém hitelezési formák felpezsdíthetik a magyar hitelezési szektort, mivel sok olyan szegénynek elérhetővé teszik a kölcsönfelvételt, akiknek eddig erre nem volt lehetőségük.

Ismerkedjünk meg a legfontosabbakkal!

Amikor már azt hinnénk, hogy semmit se érünk: Szervzáloghitel

Véget értek azok a nyomorúságos idők, mikor még vagyonra volt szükség a jelzáloghitelhez, mostantól szerveinkre is felvehetünk kölcsönt!

Gyakorlatilag bármelyik szervünket elzálogosíthatjuk, de arra vigyázzunk, hogy páros szervek esetén nem lesz kétszeres a hitelkeret, ugyanabból a szervből kettő csak 50 százalékkal nagyobb hitelhez segíthet hozzá minket.

A legtöbb bank sikeres műtét esetén állja a műtéti költségeket, vagy különféle hitellehetőségeket nyújt a műtét költségeinek finanszírozására.

Viszonylag veszélyes hitelfajta hírében áll, de ez tévedés. Persze ha nem fizethetjük a részleteket, akkor elveszik létfontosságú szerveinket, és akár meg is halhatunk. De a hitel jellegéből kifolyólag kiemelkedően magas a megbízhatóan törlesztők aránya.

Felesleges szerveink eltávolításával amúgy is sokat spórolhatunk, mint azt Dominique Strauss-Kahn életmód rovatunkban bővebben is kifejti.

metropol8

A közösség ereje: Más nevére felvett hitel

A legtöbb nagybank enyhített a mások nevére felvett kölcsönök feltételein is. Decembertől könnyebb helyzetben leszünk, elég egy személyi igazolvány, hogy ha nem a saját magunk nevére szeretnénk felvenni a hitelt. Ezt bármelyik piacon 20-30 ezer forintért bárki beszerezheti. További könnyítés, hogy a bankok kameráit is óránként 5 percre kikapcsolják ezentúl.

Amikor már csak önmagunkban bízunk: Önhitel

Ha már tényleg semmink sincs (testünket elszervzálogosítottuk; nem ismerünk senkit, akinek a nevére felvehetnénk hitelt), akkor még mindig fordulhatunk az önhitelhez. A legtöbb bank portfóliójában megtalálható lehetőség azokat is igyekszik megcélozni, akik már nem bíznak senkiben, és csak maguktól fogadnak el pénzt.

Az önhitel keretein belül önmagunknak adunk kölcsön, a bank felügyelete mellett. Nagy előnye, hogy nagyon olcsó, csak néhány százalékot szoktak kérni érte a bankok. Sokan választják, hiszen az emberek többsége bízik önmagában, hogy vissza fogja magának fizetni a pénzt. Másrészt ha nem tudjuk esetleg visszafizetni, akkor sincs nagy tragédia, csak az összeg pár százalékát kell a banknak kárpótlásul kifizetnünk.

önhitel