Itt az IWIW újabb nagy dobása

iwiwlogo

Fantasztikus újításokat mutatott be az iwiw fejlesztőcsapata. Mindannyiunk kedvenc közösségi oldala olyan új, jövőbemutató funkciókkal gazdagodott, amelyek bizonyára további milliókat vonzanak az oldalra, és akár külföldön is népszerűvé tehetik.

iwiwlogo

Az iwiw új logója. Erő és dinamizmus.

Talán a legfontosabb újítás, hogy mostantól nagyobb hangsúlyt kapnak az iwiw legnépszerűbb tartalmai, az albérlethirdetések és a körlevelek. Egyrészt fel lehet majd iratkozni ismeretlen emberek körleveleire és albérlethirdetéseire is. Plusz születésnapunkon és ismerőseink névnapján automatikusan posztol is ilyeneket az oldal a nevünkben.

Tovább gyarapszik a közösség is. 75 ezer folyamatosan posztoló virtuális macska is bekerül a tagok közé. Az ő olykor kedves, olykor poénos üzeneteik felugró ablakokban fognak megjelenni, amelyeket 15 másodperc után be lehet zárni.

macskasalkalmazas

Az új virtuális macskabarátok minden bizonnyal sok örömet fognak okozni a felhasználóknak

Megváltozik az oldal vizuális világa, új logót kap, valamint ezentúl saját ízlésünkhöz igazíthatjuk. A lenti vékony kék csík tetszés szerint átállítható lesz szürkére. (Ez a funkció még sajnos nem működik!)

Bemutatkozik az iwiw új, úgynevezett inverz spamszűrője is, ami csak a spamet engedi át. A kiegészítő funkciók közt olyanok szerepelnek, mint például a NigeriaMailMe, ami az összes nigériai diktátorokhoz köthető 10 milliárd dollár feletti összegű pénzátutalással kapcsolatos e-mailt elküldi nekünk, de sajnos ezért a szolgáltatásért már fizetnünk kell. Szintén új szolgáltatás a RetroSpam, amely klasszikus népszerű spameket küld el nekünk újra és újra.

retrospam
RetroSpam működés közben

Exkluzív ajándékokkal is kedveskedik a megújulás alkalmából az iwiw hűséges felhasználóinak. A két évnél régebben regisztrált tagok karácsonykor 3 darab ingyenes freemail postafiókot és plusz 50 ingyenes iwiw-meghívót tehetnek a fa alá!

Ennyi jó hír után, gondolom, már nem fogja lelombozni az olvasókat, hogy egy rossz hír kiszivárgott az iwiw háza tájáról. Jövő hónaptól hajléktalanok is lesznek az oldalon sajnos. Letiltani ugyan nem tudjuk majd őket, de ha nagyon zavar a kéregetésük, akkor az új ‘nem érdekelsz’ gombbal kifejezhetjük majd közönyünk.

 És természetesen mindez továbbra is ingyen!