Bizonyítékot találtak a Holdon a kínaiak: Hazugság volt az amerikai Holdra szállás

bunkerfeat

ellenorzottcikk

Megdönthetetlennek tűnő bizonyítékokat talált a kínai holdjáró arra, amit eddig is tudott mindenki, akinél van otthon YouTube: hamisak a felvételek, megrendezett volt az amerikai Holdra szállás.

A kínai űrprogram eddigi legnagyobb sikereként pár hónapja először landolt idegen égitesten az ázsiai ország űrhajója. Az űrhajóból leeresztett távvezérelt speciális Rover azóta járja a Holdat. Nagyjából 40 kilométer megtétele után különös épületre lettek figyelmesek a földi irányítóközpontból figyelő tudósok. Egy ember vagy holdi gnóm építette betonépület terpeszkedett a Hold porában.

 

Bunker005
Ember vagy holdi gnóm által emelt építmény. Hold, George kráter

A betonépület belsejében egy 40 évvel ezelőtti technikával felszerelt tévéstúdiót találtak, ahol egyéb egyértelmű jelek is utaltak arra, hogy az amerikaiak itt forgathatták le a Holdra szállást. Rengeteg kamera, lámpa, űrruha, és holdas kép volt a helyiségben. Az egyik szekrényben pedig ráleltek Richard Burns Hogyan hamisítsunk idegen égitestre érkezést vagy bármi mást című híres könyvére is.

Fake-Moon-Landing-22477
Tévéstúdió a Holdon. Semmi esetre sem lehet a holdi gnómok munkája. Hold, George kráter

Így utólag logikusnak tűnik, hogy az amerikai űrhajósok építettek egy szobát a fotózáshoz. Kinn a Hold felszínén elég rosszak a fényviszonyok fényképezéshez, ráadásul a Béta sugarak a fotók nagy részét eleve tönkreteszik, és a holdi gnómok is elég idegesítőek. Érdemesebb itt a szobában elkészíteni a képet. Sokkal hihetőbb lesz így, hogy tényleg a Holdon jártunk. Valószínűleg az amerikaiak is ezért tehettek így még régen. Szóval hátradőlhetünk, mindenkinek igaza volt!

A jó megvilágítást, és a szép nyomtatott háttérképeket kihasználva a kínaiak is csináltak gyorsan egy holdraszállós képet magukról a hitetlenek és a történelem számára.

kinaizaszloamarsonHihető fénykép a kínai Rover Holdraszállásáról. Hold, George kráter

A történtek után a közvélemény bizalma kissé megingott az űrkutatás eredményeiben. Egyre kevesebben hiszik el például már, hogy az a bizonyos brazil űrhajó valóban leszállt a Szaturnuszon, aminek az érkezéséről csak hangfelvételt mutattak be. Már lassan abban sem lehetünk biztosak, hogy tényleg megtalálták a Halált a Marson az amerikaiak.