Óvodások zsákmányoltak ki politikusokat

gyerek

Ezúttal K. Pisti (6) születésnapjának alkalmából vetették el sulykot.

Kezd aggasztó mértéket ölteni a politikusok kárára elkövetett óvodásbűnözés. A tegnapi országgyűlés során gyerekzsúrozók hatoltak be az épületbe, és éltek vissza a parlamenti képviselők naivitásával.

A túszul ejtett honatyákat és honanyákat először fel-alá futkosásra és indokolatlan visítozásra kényszerítette  a kíméletlen gyerekhorda, majd a szülinapos K. Pisti (6) felszólítására a képviselőknek kukásautót vezető dinón lovagló hóembert kellett rajzolniuk. A verseny “nyertesének” jutalomként 16 kiló lila vattacukrot nyomtak le a torkán.

Kegyetlenségük betetőzéseként egy szürke kavicsot adtak körbe, a poltikusoknak pedig a “Mi ez? ” kérdésre kellett válaszolniuk. “De miért?” – hangzott a második kérdés, amit aztán a válaszoktól függetlenül újra feltettek. És újra. És újra. És újra.

Nem ez az első eset, hogy randalírozó gyerekek saját céljaikra használják a politikusokat. Mindannyian emlékszünk, hogy tegnapelőtt játékpisztolyokkal kényszerítették kétórás délutáni alvásra az oktatásügyi államtitkárság alkalmazottait.