Mindent bevallott a hírhedt oligarcha

1512088678942

Írásban adott iránymutatást vadászkastélyok és közpénzek lenyúlásához.

Többek közt a következőket írta az ismert debreceni politikusok mögött álló agrármérnök és alapkőgyáros:

“A kulturális örökség részének számító vadászkastélyok becserkészéséhez nagyfokú türelem és alázat szükségeltetik. A kiszemelt kastélyt csak lassan közelítsük meg, nehogy elriasszuk! Mozgását, napi szokásait, ürülékét alaposan elemezzük, mielőtt bekerítenénk.

Érdemes fokról-fokra, például sógoraink unokatestvéreinek volt sofőrei nevében felvásárolni a nemes vadat övező földeket. Amikor ezzel végeztünk, már célozhatunk, de ne lőjünk azonnal! Várjuk meg, amíg a távoli fák között feltűnik az örökségvédelmi támogatás is. Ekkor: bumm! És a kastélyt már meg is vásároltuk egyik ciprusi hátterű ingatlanfejlesztő cégünkkel, az állami támogatás pedig kisvártatva igényelhető a felújításhoz.

Kitartó munkánk meghozta gyümölcsét: egy újabb trófeát!

A kastélyban később érdemes nem életvitelszerűen, hanem csak vadászidényben tartózkodni. Sosem tudhatjuk, hogy melyik csicska zugfirkász szarospista lohol épp a nyomunkban.”

Részlet Dr. Kállai-Tóth András ismeretterjesztő művéből.

A Kétfarkú Kutya Párt debreceni jelöltjeit támogató oligarcha kézikönyve már előjegyezhető! (Az előrendelés után járó árkedvezményből dr. Kállai-Tóth úr csupán 20 százaléknyi visszaosztást kér.)

újiskola

Dr. Kállai-Tóth úr és politikai strómanja, Terdik Roland programjáért kattintson a fenti képre!