Félresikerült kísérlet – Időanomáliák lepték el a századunkat

22662666_397351790683777_660194182_o

Hazánkban, helyi idő szerint 42 év múlva, megkezdődtek az első időutazási kísérletek. Az UnVoyager névre keresztelt időgép-prototípus azonban a próbaüzem folyamán meghibásodott és letért az előre megtervezett időpályáról. Az időgép bal hátsó szundinális sűrítőtartályában fellépő alacsony nyomás hatására a szélső időkvadráns 21. századi ívében temporális időanomáliák jöttek létre. A szakértők kérik a 21. század nyugalmát és megértését. Hivatalos álláspont szerint katasztrófáról szó sincs, azonban felszólítják a lakosságot, ha anomáliákra utaló jeleket tapasztalnak, ne lépjenek azokkal kapcsolatba, és ne próbálják semmilyen formában befolyásolni.

Az időanomáliák a következkezőképpen nyilvánulhatnak meg: adott történelmi korszakhoz nem passzoló öltözet, viselkedés, gondolkodásmód vagy ilyen jellegű közéleti tevékenység. Egyértelmű jele továbbá az elavult dogmák ismételgetése, a visszafejlesztés, a dezalkotás és a környezet látszólagos figyelmen kívül hagyása. Az időanomáliába került emberek nincsenek tisztában saját időcsapdába esett mivoltukkal, így a velük történő bárminemű interakció felesleges és hiábavaló.

A Dr. Zárhalmi Áron Kutatóintézet és Ológiai Központ sajnálatát fogja kifejezni az incidens miatt, és a laboratórium kutatói már nagy erőkkel fognak dolgozni a hibák kijavításán. A kutatók becslései szerint 2018-ra fogják stabilizálni a helyzetet, azonban munkájukat nagyban nehezíti, hogy szinte lehetetlen megkülönböztetni az időanomálikat a 21. századi magyar kormány hatályos intézkedéseitől.