Nem csak az egészségügyben áttörés a homeopátia

bluepillredpill

Kötelező lesz a homeopátia. A Magyar Mudományos Akadémia revideálta a népszerű, ám gyakran kritizált gyógymódról korábban kialakult véleményét.

Kiadott közleményük szerint:

„666 fős reprezentatív mintán újravizsgálva a kérdést, a vizsgálóbizottság végül arra jutott, hogy a homeopátia módszereit a tudományos módszertannal ötvözve, a »minél kevesebb bizonyíték, annál nagyobb igazság« elvét követve a homeopátia hasznossága végérvényesen bebizonyosodott.”

Az eredményen felbátorodva számos szakterület újragondolja az évezredek alatt eddig összegyűlt tudását. Az Oktatási Minisztérium közleménye sem késlekedett.

„Az óvodákban, iskolákban és egyetemeken ezentúl a korábbi, korszerűtlen, nem elég holisztikus hozzáállás helyett arra próbálunk törekedni, hogy minél kevesebb tudást adjunk át, olyan keveset, hogy vízben feloldva már senki ne emlékezzen egy rezgésre se. A forradalmian új gondolatmenetnek köszönhetően minél inkább hülyítjük a diákokat ezekben az intézményekben, ők annál okosabbak lesznek.”

Gyökeres változás előtt áll az élelmiszeripar és a sport is: a jövőben minél kevesebbet eszik az ember, annál kevésbé lesz éhes, és egy kimagasló sportteljesítményhez sem kell majd leizzadni.

Természetesen a termelési ágazatok is fellélegezhetnek, ezentúl minél kevesebbet termelnek majd, annál nagyobb lesz a bevételük, bár az átszervezés részletes kidolgozása még folyamatban van.

Magyarország régóta rendszeresen küld homeopátiás segélyszállítmányokat harmadik világbeli országoknak, de a világ nagy sivatagaiban élő szomjazó népek számára elérkezik végre az új magyar homeopátiás víz, melyet nem szennyez a valóság, pusztán rezgésekből áll, így nincsenek szállítási költségek, elég ímélben elküldeni.

Sajnos úgy tűnik, hogy akárcsak a humor, a homeopátia is nehezen töri át a kulturális határokat, a sivatagi népek egyelőre nem tűnnek elég felvilágosultnak ahhoz, hogy a homeopátiás víz eszmeiségével kellő hatékonysággal tudják oltani a szomjukat. De nem ők az egyetlen elégedetlenkedők.

Az Anonim Alkoholisták is ellenállnak a változásnak, de ez érthető: amióta minél kevesebbet isznak, annál jobban berúgnak, tanácstalanok.

Szerkesztőségünk a homeopátiás újságírás kidolgozásába kezdett, minél kevesebb betű, annál több cikk, illetve a következő lapszámban törekszünk minél kevesebb poénra, mikroszkóp alatt se lehessen kimutatni, homeopatikus humor: nevess te is velünk!