A rendőrség szerint 7800 kereket szúrtak ki a Lapos Gumik Éjszakáján

kiszurtgumi

A miniszterelnök úr nyilatkozata megihlette az embereket.

Sok ezer autó kerekét szúrták ki éjjel, miután Magyarország miniszterelnöke legalizálta az autók gumijainak kiszúrását azzal, hogy jelezte, nem talál kivetnivalót az Őcsényben történtek kapcsán. Mint ismeretes, a helyi lakosság heves tiltakozását az váltotta ki, hogy egy panziótulajdonos illegális bevándorlók millióit akarta az apró településre telepíteni azzal a nem titkolt céllal, hogy azok letapossák a kukoricát. A vita odáig fajult, hogy jóérzésű ismeretlenek kilyuggatták a hoteltulajdonos kisbuszának a kerekeit.

A Magyar Autóklub figyelmeztette az autótulajdonosokat, amíg nem nyugszanak meg a kedélyek, jobb, ha estére beviszik gépjárműveiket a lakásukba.

gipeud2fgj2hqnahsexl

Tamáséknál biztonságban várja a reggelt az autó

Őcsényben időközben megkezdték a biztonság növelését. Elkezdődött a falut körülvevő 4 méter magasra tervezett kerítés építése. „Én örülök a kerítésnek, fő a biztonság, jobb, ha a magyarok sem mászkálhatnak összevissza a faluban, közéjük is bármikor vegyülhetnek migránsok” − mondta lapunknak Laci, a falu hentese.

Ugyanakkor fellendült a környéken a mobil személyi kerítéseket forgalmazó boltok forgalma is. Az egyéni kerítések távol tarthatják a lakosoktól a migránsokat, ha esetleg azok valahogy mégis átjutnának a kerítésen.

weiler7

A személyes kerítés még a Keletinél is képes szavatolni a biztonságot

A falu újonnan megválasztott polgármestere rendeletekkel is igyekszik növelni a lakók biztonságérzetét: a faluban megtiltották, hogy melegek házasodjanak muszlimokkal, és mindennap délután 4 órától kijárási tilalom van érvényben.

Erdő Péter bíboros megkeresésünkre elmondta, elítéli a 13. századi pestisjárványokat.