Google+ szerelők járják végig a lakásokat

googleplusfeat

4000 Google+ szerelő érkezett Magyarországra a cég 2014-es szolgáltatás-felülvizsgálati programja keretében. A Google tájékoztatása szerint azért világítják most át ennyire az országot, mert nem értik, miért van itt ilyen kevés felhasználójuk. A következő hetekben a google+ szerelők valamennyi magyar háztartást felkeresik. Megvizsgálják a magyarországi google+ használati szokásokat, és elvégzik a lakásokban a szükséges technikai fejlesztéseket. A szerelőket kötelező beengedni.

google+szerelok

Az eddigi eredmények elkeserítőek. Magyarországon jelenleg mindössze 14 aktív felhasználója van a google+-nak, a többi 2 és fél millió csak tudtán kívül posztol mások számára érdektelen dolgokat az oldalra. Az átlagos felhasználó három hetente lép be az oldalra, ebből 97 százalékban véletlenül. Eddig hárman “+1″-eztek bejegyzést.

Ezen próbálnak segíteni a google+ szerelők által a lakásokban most kihelyezett kamerák, és a lakosság testébe szerelt szenzorok. Az új eszközök segítségével még sokkal több olyan akaratlan, felesleges megosztást tud majd a nevünkben generálni a szolgáltatás, mint például a pontos testhőmérsékletünk óránként, orrszőreink száma, vagy akár csak egy 4 másodpercenként rólunk készített fotó.

googleplus1
Frissen felszerelt google+ kamera Békéscsabán. Többféle kamerából is választhatunk.

További ígéretes fejlesztés, hogy mostantól a google a winchesterünk tartalmát is automatikusan megosztja az interneten. Ám adataink így is biztonságban lesznek, hiszen azokhoz csak a google+ felhasználók férhetnek hozzá.

A google+ szerelőkhöz, kérjük, legyenek kedvesek. Viszonylag gyorsan végeznek, pár óra alatt elhelyezik a lakásban a kamerákat, és a szenzorok beműtése is legfeljebb fél napot vesz igénybe.

googleplus2
Diszkréten megbúvó google+ kamera egy nyíregyházi családnál. Teljesen ingyenes a szolgáltatás.

Igen, a szerelőnek jogában áll az ön lakásában kamerát elhelyezni. Azt a gombot már 96 százalék, hogy rég megnyomta.