Új netes csomagok szegényeknek a UPC-től

szegenynetfeat

Szegény? Ingerült? Netezne? Semmi gond. Új, a szegények számára is elérhető internet előfizetéseket kínál a UPC. A csökkentett tartalmú csomagok jóval olcsóbbak, mint a hagyományos előfizetések, így a rendszerváltás, a válság, a ganümédeszi savat köpő majom felkelés, és úgy általában az élet vesztesei számára is elérhetőek lesznek. Jó hír, hogy a SzegényNet előfizetők számára a UPC ugyanúgy garantálja majd a 0 Mbit/s letöltési sebességet, mint a többi ügyfelének! Bizonyos tartalmakhoz való hozzáférést ugyanakkor csomagtól függően, az alacsony ár oltárán, feláldozni kényszerül a vállalat.

UPC SzegényNet Black&White csomag

Száguldj nagy sebességgel a világháló szürke árnyalatú hullámain! Szörfözz a digitális fekete óceán fehér habjain! Ez a díjcsomag teljes hozzáférést biztosít az internet valamennyi weboldalához fekete-fehérben! Népszerű lehet a kisnyugdíjasok körében, akik ezt már amúgy is megszokták, hiszen életük nagy részében fekete-fehér tévét néztek, fekete-fehér újságokat olvastak, és fekete-fehér ételeket ettek. Garantált 0Mbit/s letöltési sebesség!

feketefehernet

A fekete-fehér net ugyanolyan jól használható, mint a színes. A legtöbb ingyen elvihető dolog amúgy is fekete-fehér.

UPC SzegényNet Color Light

Ez a UPC hajléktalanokat is megcélzó, egyik legköltséghatékonyabb színes csomagja. Ehhez az előfizetéshez is jár a 0 Mbit/s garantált sávszélesség, ám a tartalmat részben korlátozzák. Csak alacsony minőségű, teljesen érdektelen tartalmakat tekinthetünk meg vele. De ez valószínűleg keveseket zavar majd, hiszen a legtöbben amúgy is ezeket nézzük. A politikával és macskákkal kapcsolatos posztok, és a fizetős pornó site-ok mindenesetre elérhetőek lesznek vele. És a facebook is  természetesen. És mindez színesben!

upcszegenynet

 

UPC SzegényNet Color Light Plussz

A SzegényNet Light Plussz gyakorlatilag ugyanaz, mint a SzegényNet Light, csak bejön vele az iwiw is. Idősebb hajléktalanokat, fiatalos kisnyugdíjasokat is érdekelheti, de kétség kívül gazdag hajléktalanoknak ideális.

UPC SzegényNet Color Light Minusz (poor and free special edition)

A SzegényNet Color Light csomag lebutított változata, szélsőségesen kirívóan szegények számára, -5Mbit/s garantált letöltési sebességgel. A csomag színes internet elérést biztosít! A negatív letöltés során öntől esetlegesen elszívott adatokért a UPC nem vállal, és nem is vállalhat felelősséget.

UPC SzegényNet MásNete Color

Ezt a – szintén színes – internet előfizetési csomagot különösen azoknak ajánljuk, akik nem csak szegények, hanem túl sok ötletünk sincs, arra nézve, hogy mivel töltsék idejüket a neten. A MásNete csomag előfizetői ugyanis nem böngészhetnek maguk a neten, hanem mindig azokat az oldalakat nézhetik csak meg, amiket a környéken lakók épp néznek. A 0 Mbit/s garantált letöltési sebességű csomaggal jobban megismerhetjük szomszédaink életét, és rajtuk keresztül egy kicsit az egész világot is!

 

szegenynetnyitolap

A SzegényNet kezdőlapja az elérhető témakörökkel. Rosszabb is lehetne.

A csomagok árából hűségnyilatkozat aláírása esetén további százalékokat enged a cég. Ez esetben nyilatkoznunk kell arról is, hogy a szerződéskötést követően legalább két évig szegények maradunk.