A magyar küldöttség programja Észak-Koreában

magyareszakkoreafeat

Korean Central News Agency/Hungarian Central News Agency/munkatársunktól

Hosszú időn után tegnap végre újra magas szintű magyar delegáció érkezett Észak-Koreába, baráti látogatásra. Utazásuk célja, a kultúrák közti párbeszéd elmélyítése mellett, a gazdasági kapcsolatok erősítése, a hatalomgyakorlás technikáinak kölcsönös megismerése, valamint közös ellenségek keresése. A tanulmányút során sűrű programja lesz a magyar küldöttségnek. Mai programjukat most részletesen is közöljük. Érdemes elolvasni, mert mi is sokat tanulhatunk belőle arról, hogyan érdemes egy szép és eredményekben gazdag napot eltölteni.

08:00 Munkatábor látogatás

Reggeli önkéntes torna megtekintése egy titkos, illegális munkatáborban. A Közgép által épített atom-tengeralattjáró feldolgozó üzemben 140 százalékon teljesítettek tavaly.

09:00 Kim Jong Un új szobrának felavatása

A magyar küldöttség megtekinti a Hadügyminisztérium előtt Kim Jong Un új szobrának avatását. A szoborcsoport Kim Jong Unt ábrázolja, amint kezet fog Kim Jong Un-nal.

10:00 Közös önállósági nyilatkozat elfogadása

A két ország diplomatái közös nyilatkozatban állnak ki függetlenségük mellett, és ítélik el a nagyhatalmi agressziót. Ugyanakkor kiállnak a rezsicsökkentés mellett, és azt is hangsúlyozzák, hogy nem lesznek gyarmat. Észak-Korea a dokumentumban azt is leszögezi, hogy el fogja pusztítani Amerikát.

11:00 Ünnepség: 10 Éve Fogyott El az Utolsó Rizsszem állami ünnepség

A diplomaták részt vesznek az Elfogyott Az Utolsó Rizsszem ünnepének 10-dik évfordulóján. Minden tavasszal, az ilyenkor lezáruló csodálatos ünnepkör végén, a hálás nép megköszöni Vezérének az életét, és a képességet, hogy étel nélkül is életben tud maradni.

12:00 Haditechnikai megbeszélések

Magas szintű, zártkörű tárgyalások a legújabb filmes robbantásos effektekről, az After Effects CS5 közös kipróbálása.

14:00 Váratlan bejelentés

Váratlanul bejelentik, hogy 40 darab észak-koreai gyártmányú tankot veszünk egy kajmán-szigeteki cégen keresztül hitelre. Nem mondják meg, mennyiért.

15:00 A Kétfarkú Kutya Párt betiltása

Még csak pár hónapja jegyezték be Észak-Koreában az MKKP-t, de most magyar kérésre ott is betiltják. Így ismét csak egy párt marad Észak-Koreában. A hetekig tartó ünnepség mai csúcspontján 40 ezer szűz lány énekli, hogy ez jó.

16:00 Kim Jong Un egy másik új szobrának átadása

Újabb szoboravatásra mennek délután a küldöttek. Az új gyémántszobor Gábriel arkangyalként ábrázolja Kim Jong Unt, aki épp megfojtja a Dél-Koreát jelképező kígyót.

17:00 A közös Nap-misszió alapkövének letétele

Magyarország beszáll a sikeres észak-koreai Nap-misszióba. Mint ismeretes, pár hónapja Észak-Korea küldött először embert a Napba. A 17 éves űrhajós éjjel utazott, így megúszta különösebb sérülések nélkül, és napfolt mintákkal megrakodva, sikeresen visszatért a Földre. Magyarország a büfét építheti meg az új kilövőállomáson.

19:00 Kim Jong Un két másik új szobrának átadása

20:00 Ivás, államközi szerződések aláírása

A magyar küldöttség munkavacsora után munkaalkoholt és munkadrogokat fogyaszt észak-koreai dolgozó lányok társaságában. Végezetül kitöltik a fontosabb dokumentumokat és lemondó nyilatkozatokat, és indulnak is haza.