Az ókori Egyiptomba kerültek az eltűnt maláj gép utasai

malajgepfeat

Megtalálták Egyiptomban 6000 évvel ezelőtt a két hete nyomtalanul eltűnt, Malajziába tartó repülőgép utasait. Két hete a fél amerikai hadsereg ezt a gépet keresi, most kiderült, egész egyszerűen azért nem találták, mert nemcsak rossz helyen, hanem rossz időpontban is keresték. A szerencsétlenül járt repülőgép egy téridőgörbületbe, pontosabban egy úgynevezett Klinkenhoffer-féle féreglyukba repült bele ugyanis. Ezt egyébként már abból a fotóból is lehetett sejteni, amit utoljára a repülőről feltöltöttek az internetre.

kep a repulorol

A téridő torzulása magába szippantotta a gépet az utasokkal együtt, visszautaztatta őket időben 6000 évvel, és az akkori Egyiptomi Óbirodalom területén dobta le őket. Szerencsére a gép pár méterrel a talaj fölött ért földet, így nem estek nagyot, mindenki megmenekült.

 

malajgep

Ha ráklikkel, nagyobb lesz!

Az utasok technikai fölényüket kihasználva átvették az uralmat az ókori Egyiptomban. És unalmukban viccből elkezdtek hatalmas, gúla alakú építményeket emelni önmaguk dicsőségére, amiket az utókor piramisoknak fog majd elnevezni.