Március 15. online közvetítés

marc15feat

Élőben közvetítjük a Kétfarkú Kutya Párt ünnepi nagygyűlését. Cikkünk folyamatosan frissül!


- Először tartja a Facebookon március 15-i nagygyűlését a Kétfarkú Kutya Párt.

- A rendőrség tájékoztatása szerint 4 millióan ülnek a nagygyűlésen a számítógépek előtt.

- Kisebb ellentüntetés volt az iwiwen, de nagyobb rendzavarás eddig nem történt.

- Éljen a forradalom!

 


23:30 Hazaértem ugyan, de már nagyon részeg lettem, úgyhogy véget ért mára a nagygyűlésünk. Menjenek el otthonról békességben, mi felgyújtottunk önök helyett 2 kukát.

18:15 Most el kell mennem kicsit. Este majd folytatjuk a közvetítést, ha még akkor is otthon lesztek.

18:05 Ha ez Önnek még nem elég, ha úgy érzi, hogy még mindig nem tett meg mindent a változásért, akkor próbálja ki a vadiúj Facebook revolution pc játékot!

18:03 Két aranyos macskás kép futott fel az előbb a Kutyapárt Facebook-falára. Páran lájkolták a képeket, de szerencsére nagyobb baj nem történt. A biztonsági őröknek sikerült gyorsan eltávolítaniuk őket. Az ellentüntetés a rendőrségen nem volt bejelentve.

18:01 Az MKKP vezetősége elkezdett Facebookon bitcoint szórni a nép közé.

17:52 Híres világsztárok is részt vesznek a Kutyapárt nagygyűlésén. Mahatma Ghandi, a Fidesz-plakátokon szereplő homályos bácsi és Teréz Anya is a számítógépe előtt ül. A Himnusznál természetesen felálltak.

17:29 Bár tény, hogy a legfontosabb dolgok online történnek, nézzük, mégis hogyan emlékezett offline az ország. A nap jelentősebb eseményei:
- A Bem-szobor megkoszorúzta Tarlós Istvánt, és további sikeres munkát kívánt neki.
- Délelőtt újra átadták az 1-es, a 2-es és a 3-as metrót.
- Trinidad és Tobogo budapesti nagykövetségén magyaros ételeket kóstolhattak meg a diplomaták.
- A Nemzeti Múzeumnál az állami megemlékezésen a résztvevők egyszerre énekelték a magyar, a lengyel, az orosz és az osztrák himnuszt, ezért inkább gyorsan hazamentek.
- Az ellenzék idén egy titkos föld alatti pincében tartotta a megemlékezést.
- Egynyolcad Szálasi-, hétnyolcad Horthy-szobrot avatott a Jobbik.
- A nemzeti ünnep alkalmából a savat köpő majmok egy napra felfüggesztették Békéscsaba ostromát.

17:28 Most szól Youtube-on a Himnusz. Mindenki álljon föl!

17:20 Helyszíni tudósítónk szerint továbbra is jó a hangulat a Kutyapárt facebookos nagygyűlésén. A lakások szélcsendesek. Százezrek már a vacsorához készülődnek. Bármelyik pillanatban kitörhet a forradalom és összeomolhat a rendszer. Amúgy elgondolkodtató, hogy miként alakultak volna a 1848–49-es események, ha már akkor is ennyire elterjedt lett volna a net, és nem csak kevesek kiváltsága lett volna.

17:19  Az MKKP három ingyenes posztot ajánlott fel az éhezőknek.

17:10  Breaking! Látszik az MKKP nagygyűlése az űrből. NASA, HAARP

urbol

16:52 Az Egyfarkú Kutya Párt szerint azért vannak ennyien az MKKP nagygyűlésén, mert buszokkal szállították haza a résztvevőket. Az MKKP szerint nem. Szerintük épp hogy csoda, hogy milyen sokan otthon maradtak a buszoztatások ellenére is.

16:34 Cáfolták, hogy a HAARP-nak köze lenne a mai váratlanul jött magyarországi esőhöz, ami miatt a lakosság 90 százaléka nem ment ki az utcára, hanem otthon maradt a Kutyapárt nagygyűlésén. NASA

16:31 Az internettel rosszul ellátott Hajdúlókutyán különösen erős az MKKP. Az önkormányzat itt kénytelen volt ingyenesen használható internetező helyiségeket kialakítani március 15-re, az MKKP tüntetésének résztvevői számára.

computer-use

16:20 Nemsokára állítólag posztolnak majd egy magyar zászlót az MKKP-nél. Reméljük, minden rendben lesz. A méretarányok és a Facebook-thumbnailek croppolása miatt mostanában ez sok pártnak rosszul sikerült.

16:12 A tumblr-re is átterjedt a tüntetés. Több posztban követelik, hogy a netes sör is ingyenes legyen.

16:11 Arab hackerek zavarták meg a netes tüntetést. A hackerek behatoltak az MKKP Facebook-oldalára, és onnan 40 lájkot és legalább 20 kommentet töröltek, valamint egy fizetős sör feliratot is elhelyeztek ott. Az ellentüntetőket egyelőre nem sikerült elfogni. CIA

16:02 Nem foglalkozunk eleget március 16-tal! – mutat rá felháborodott sajtóközleményében a Kétfarkú Kutya Párt.

16:01 Jelenleg egy aranyos, 7 éves kislány gépeli be a himnuszt egy Facebook-üzenetben. Ezzel a nagygyűlés egyik legmeghatóbb pillanatához érkeztünk.

15:58 Egy kelet-magyarországi áramszünet miatt a nagygyűlés résztvevőinek száma negyedórára 3 és fél millióra esett vissza, de most már újra 4 millióan vagyunk.

15:57 Az MKKP twitter csatornája azt írja, hogy felháborítónak tartják, hogy egyes pártok kampányeseménnyé silányítják a nemzeti ünnepet, miközben még ezen a napon is alig ígérnek valamit, például ingyen sört se.

15:52 Egy kis érdekesség: Tudta Ön, hogy nemzeti ünnepeken 20 százalékkal kevesebb a macskás posztok száma? És azt tudta, hogy 1265 óta tilos vérszerződést kötni McDonald’sban? Most már mindegy is.

15:50  Hó esett egy netes fotón.

15:49 A párt bemutatta mezőgazdasági programját. Szét fogják osztani a nép közt az összes farmville-es telket.

15:44 A nagygyűlésen aláírásokat is gyűjtenek a rezsi növeléséért. Az MKKP ezzel a gesztussal kíván tisztelegni azon régmúlt korok előtt, mikor még írtunk.

15:40 Gyorsabb Facebookot, és mindenkinek plusz 150 ismerőst is ígér a Kétfarkú Kutya Párt.

15:34 Legújabb nagygyűlési posztjában az MKKP megígérte, hogy ha megválasztják őket, letöltik torrentről a Photoshop CS6-ot. A párt eddig csak a CS5-öt használta. Képzelhetik, mennyivel viccesebbek lesznek a grafikai program eggyel újabb verziójának segítségével!

15:33 Az MKKP március 15-i ünnepsége pártfüggetlen, politikamentes rendezvény. A párt ezért megkéri az internet előtt tartózkodó politikusokat, hogy menjenek el onnan.

15:31 A Nemzeti Számítógép-védelmi Hatóság felszólítja a lakosságot, hogy ne tűzzenek kokárdákat a monitorokra. A monitor megkarcolódhat – mutat rá közleményében a hatóság.

15:26 Az Egyfarkú Kutya Párt a választási bizottsághoz fordul, mert szerintük sérti a többi párt esélyegyenlőségét, hogy a Kétfarkú Kutya Párt a Facebookon tartja a nagygyűlését.

15:25 A Kétfarkú Kutya Párt bejelentette, hogy továbbra is bármit hajlandók megígérni. A sok lájk miatt helyenként kicsit lelassult a net.

15:21 Több olvasónk kérdezte a jövő heti lottószámokat. Tessék: 3, 15, 67, 86, 88. Sok levelet kapunk lengyelektől is. Sajnos nem értünk lengyelül, nem tudjuk, mit akarhatnak.

15:16 Sikerült utánajárnunk a szolnoki tojásdobálás részleteinek. Hál’istennek csak leesett a tojás, nem is dobták. Az ellentüntetés egyébként nem volt bejelentve a rendőrségen.

15:13 Breaking! Tojással dobtak meg egy monitort Szolnokon. Amint többet tudunk, mondjuk.

15:10 Továbbra is kellemes idő és erőteljes szélcsend van a legtöbb lakásban. Helyszíni tudósítónk jelentése szerint ugyanakkor Nyíregyházán páran szellőztetnek, ezeken a helyeken 17-18 fokig süllyedhet a hőmérő higanyszála.

15:08 Az ellenzéki tüntetés szervezői rájöttek azóta, hogy létezik már mobilnet is, így az ő tüntetésük nem akadályozna senkit abban, hogy a kutyapártoson is részt vehessen. De most már késő, a tömeg már szétszéledt, nem tudják már visszahívni őket. Azt ígérik, 2018-ban, ha szép idő lesz, megpróbálnak majd újra szervezni egy tüntetést.

15:07 Most kaptuk a hírt, hogy az ellenzéki Összefogás lemondta a nagygyűlését, hogy minél többen otthon tudjanak maradni a Kutyapárt tüntetésén. Ritka az ilyen nemes gesztus a magyar politikában!

15:05 Elkezdődött időközben a nagygyűlés. Ingyenes Facebookot ígér az MKKP. Ez igen!

15:01 Ellentüntetők jelentek meg Békéscsabán. A 192.34.***.*** – 192.38.***.*** ip tartományból négyen kikapcsolták a számítógépüket. A rendőrség nagy erőkkel a helyszínre vonult.

14:52 Ezzel a képpel szeretnénk cáfolni azt az elterjedt tévhitet, hogy az MKKP-nek csak nyugdíjas szavazói lennének. A mai tüntetés bebizonyította, hogy igenis a fiatalok is érdeklődnek a politika iránt, és MKKP-szavazók. A rendőrség szerint ugyanis körülbelül egymillió gyerek vesz ma részt a Kutyapárt facebookos nagygyűlésén.

bigstock-children-at-computer-terminals-3917452

14:47 Az MKKP vezetősége bejelentette, hogy a vihar miatt egyszerre két nagygyűlést is tartanak ma a Facebookon. A széllökések valóban egyre hevesebbek, zárják be jól az ablakokat!

14:41 A rendőrség az amerikai bűnüldözési szervekkel karöltve nagy erőkkel biztosítja a rendezvényt. Az NSA a tüntetés ideje alatt az összes Facebook-profilt és gmail-fiókot lehallgatja. Rendőrség

14:36 Budapesten egyre erősebben fúj a szél, elkezdtek az utcán lévő emberek is hazaszállingózni a tüntetésre. A legfrissebb adatok szerint már 4 és fél millióan ülnek otthon a gépek előtt.

14:35 Úgy tűnik, nem hiába toborzott heteken át passzivistákat az MKKP. Kevés párt büszkélkedhet ilyen sok, ennyire lusta támogatóval. Majdnem az összes passzivista otthon maradt.

14:31 Viszonylag ritkán tartanak online nagygyűlést vagy tüntetést Magyarországon, de két példát mégis találtunk a múltból. 2005-ben a Kisgazdapárt az iwiwen tüntetett a gazdák ingyenes Facebook- használatáért. Pár napja pedig Zuschlag János pártjai e-mailben felgyújtottak egy kukát.

14:24 Még el sem kezdődött a megemlékezés, máris ellentüntetők zavarták meg a rendezvényt. Idős emberek egy csoportja duzzogva kikapcsolta a számítógépet. mti

14:22 Egyelőre nem tudni még, hogy mi lesz a mai nagygyűlés programja, de annyi már kiszivárgott, hogy kutyás képeket és magyar zászlókat biztosan fognak posztolni.

14:14 Sok híresség is otthon maradt az MKKP nagygyűlése miatt. Igazából minden második híresség, nem fogom most mindet felsorolni.

14:11 Amennyire innen meg tudom ítélni, kevesen tartanak otthon maguknál transzparenseket, viszont kokárdát vagy valami hasonlót több lakásban is látni.

14:06 Nagyon sokan maradtak ma otthon a Kétfarkú Kutya Párt facebookos nagygyűlésén, körülbelül 3-4 millióan lehetünk. A tömeg egyelőre nyugodt, sokan álmosak is. Kellemes időnk van, a legtöbb lakásban 21-22 fokos a hőmérséklet. Szél nem fúj.

14:02 Köszöntünk mindenkit a számítógépek előtt, lassan kezdődik az MKKP nagygyűlése, megkezdjük a közvetítésünket.

9:00 Jó reggelt! Idén először tartja az MKKP a Facebookon a nagygyűlését, délután 3 körül kezdődik, reméljük, addig mindenki felébred!

1:00 Portugáliában is március 15-e van.

0:00 Március 15-e van.