Földi kórházban vizsgálják a Halált

halalfeat

Megkezdték a Halál alaposabb orvosi vizsgálatát a NASA titkos űrkatonai kórházában.

Mint arról egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk, amerikai kutatók miközben az életet keresték, megtalálták a Halált a Marson. A Halál első ránézésre nem tűnt különösebben veszélyesnek. A kutatók azért a biztonság kedvéért jobbnak látták, ha a részletesebben vizsgálat céljából  a Földre szállítják.

halalamarson2

Ezen a felvételen még természetes élőhelyén figyelhetjük meg a kóborló halált

Teljes titoktartás mellett a múlt hét közepén szivárgott ki, hogy visszaérkezett a Challenge-3 a Földre, amivel a Halált ideszállították. A Halál a 304-es körzet egy titkos katonai űrkórházába került. Először a szokásos vizsgálatokat végzik el rajta, mint például a vérnyomás-mérés, pulzusszám megállapítás, testtömeg meghatározása, majd később speciális vizsgálatokra is sor kerülhet. Az űrhajó 4 fős személyzete egyelőre határozatlan időre karanténban maradhat.

agyban

Kiszivárgott fénykép a Halálról 

Az orvosok szeretnék kideríteni, hogy mennyi idős lehet a halál,  van-e neme, képes-e szaporodni. Szintén fontos kérdés, hogy esetleg háziasítható-e.

A Halál vizsgálata komoly kihívás elé állítja a tudósokat, könnyen kárt okozhatnak benne, mivel még nem ismerik pontosan biológiai felépítését. Nagyon oda kell tehát rá figyelni, az orvosok mindenféleképpen megpróbálják holtan tartani a vizsgálatok során, vigyáznak rá, hogy nehogy feléledjen. Senki nem tudja, mit tenne egész pontosan egy élő Halál.

Miután a közösségi médiában elterjedt a hír, hogy megtalálták és a Földre szállították a Halált, több csoport is tüntetni kezdett a 304-es körzet bejáratánál. Szerencsére az orvosokat ez nem zavarja a munkában, mert a körzet bejáratától 720 kilométerre található a kutatóbázis, ahol dolgoznak. A tüntetők megosztottak, buddhista csoportok a Halál azonnal eltávolítását követelik a Földről, míg mások a szabadon bocsájtását akarják. Donald Trump a Twitteren üzent.

trump