17 éves gyermeket szült a nagyon szegény anya

szegenyekfeat

Mindenképp szerettünk volna gyereket, de tudtuk, nincs pénzünk felnevelni.

Tamás és Éva 10 éve házasok. Egy dolog hiányzott csak a boldogságukhoz. Mindig is nagyon szerettek volna gyereket, de tudták, hogy nem engedhetik meg maguknak. Nem volt pénzük rá, hogy gyermekük legyen, hiszen még a számláikat is alig tudták kifizetni, egy újszülött pedig rengetegbe kerül. Kiszámolták, hogy legalább 10 millió forintot kellene a gyerekre költeni, mire dolgozni tudna, és eltarthatná magát. Szomorúan jöttek rá, hogy tanárként sose fognak ennyi pénzt keresni.

Éva végső kétségbeesésében úgy döntött, hogy megpróbálkozik a lehetetlennel, megpróbál egy idősebb gyereket szülni, akinek már nem kerül olyan sokba a felnevelése.

És ez sikerült is neki! Tegnap hajnalban egészséges újszülöttet hozott a világra. Peti 17 éves, 182 centi és 71 kilogramm. Jövőre már mehet is dolgozni. Gratulálunk a családnak!

szegenyek2Peti, az újszülött, jó erőben van, jövőre már mehet is közmunkásnak

Az új gyermekvállalási eljárást az Egészségügyi Minisztériumban is üdvözölték. Reméljük, hogy ezzel a bárki számára elérhető, gazdaságosabb módszerrel végre ismét több gyermek születhet Magyarországon!