Orbán megkezdte a tárgyalásait Kínában. Megkaphatjuk a Nagy Falat.

kinaifalfeat
kormányközeli forrás/mti-közeli forrás/négy magát megnevezni nem akaró savat köpő majom/munkatársunktól

Lassan meghozza gyümölcseit a keleti nyitás. Előrehaladott tárgyalásokat folytat a magyar miniszterelnök Kínában az ottani Nagy Fal áttelepítéséről -értesült kormányzati forrásokból a Központi Újság. Orbán Viktor azért érkezett ma Pekingbe, mert szeretné elkérni a kínai Nagy Falat. A Falat a magyar határon húznák fel, és az Európai Uniótól, valamint a globális karvalytőkétől védené hazánkat. Annyian támadnák már minket, hogy a kormány egyszerűen nem lát más lehetőséget az ország megvédésére.

Ez a fal egyszer már bevált. Évszázadokon át sikeresen védte a hunok ellen Kínát, Európa közepén is könnyen elláthatna hasonló funkciót.

A falnak több hasznos funkciója is lenne. A legfontosabb mindenképpen az, hogy sok ezer évnyi elnyomás után végre biztonságban lehetne a haza. A Fal távol tartaná Őket, Azokat, és mindenkit akik hibásak azért, hogy ma itt tartunk. A Fal továbbá segítene megállítani, vagy legalábbis lassítaná az elvándorlást. Persze lyukak is lesznek a falon, hogy az áfacsalt cukrot továbbra is lehessen ide-oda szállítani. Erre nagyon odafigyelnek majd, mert enélkül percek alatt összeomlana a magyar gazdaság.

falahataronA magyar kínai Nagy Fal tervezett nyomvonala, három kínai építőmunkás harcossal. A képről lemaradt a Közgép reklám.

A 8850 kilométeres fal nyolcszor is körbeérné hazánkat, de természetesen egy darab is elég belőle. Szerencsére így legalább elég magasat tudunk építeni.

Egy másik terv szerint nem lenne annyira magas a fal, hanem a felesleges falszakaszokból védszárnyerődöt emelnénk Jól jönne ugyanis, ha nyugat felől – ahonnan a legtöbb támadás szokott érkezni – egy Orbán Viktor alakú erődítmény is még megerősítené a falat.

orbanifalA nyugatról megerősített magyar kínai Nagy Fal tervezett nyomvonala

A project természetesen nem tudni, hogy mennyibe kerül, vagy hogy mi mit adunk cserébe, mindent 4700 évre titkosítottak. Igazuk van, úgyse értenénk. Abban pedig még reménykedhetünk, hogy az Európai Unió végül mégis csak támogathatónak tartja a projektet, és beszáll a finanszírozásba, úgy sokkal olcsóbban megúsznánk.