Hamis hó esett Magyarországon

hamishofeat

Nem volt valódi a hó, ami múlt héten esett az országban.

Sokaknak furcsa is volt, hogy ilyenkor esik a hó. A januári havazás merőben szokatlan természeti jelenség, százévente egyszer fordul csak elő, ezért a Magyar Tudományos Akadémia munkatársai laboratóriumi körülmények közt is megvizsgálták az elsőre teljesen normális hópelyheket.

Az eredmény mindenkit váratlanul ért. A vegyészek oda nem illő műanyag szálakat mutattak ki a pelyhek belsejében.

kotesekahobanFelesleges lett volna odafigyelnie gimiben kémiaórán. Még a laikusok is könnyen kiszúrhatják, hogy a Magyarországon hullott mutáns hóban van három kék golyó.

A mutáns hó tehát csak külsőre tűnik igazinak. Szemtanúk beszámolói szerint egyéb sajátos tulajdonságai is vannak. Az újfajta hó nem ég rendesen, rosszul olvad. Nagy hő hatására sokkal inkább megfeketedik, megég. Emellett kellemetlen szaga is van.

egohoÉgő álhó a Mátrában. Fellendülhet a belföldi turizmus?

A vizsgálatokhoz az ország minden táján vettek hópehelymintákat. Az eredmények egységesek. Egy helyet leszámítva mindenhol ugyanaz a mutáns hó borítja a járdákat.

A tudósok egyelőre képtelenek megmagyarázni, miként lehetséges, hogy csak a még álló Csipak-villa környékén hullott valódi hó, ám ott 8 méteres.

csipakA Csipak-villa és egyéb környékbeli középületek, valamint az a terület, ahová hagyományos hó esett. Misztikus egybeesés.

 

Breaking Update: Most kaptuk a hírt, hogy Amerika több államában is észleltek hasonlóan fura havat. A képeken látszik, ez is elég rosszul ég.

 

Ezt a cikket a HAARP segítségével juttattuk el önökhöz.