Magyarország kaphatja meg Ukrajnát

magyarukranfeat

Magyarország lehet az ukrajnai válság nyertese. A hetek óta tartó, immáron halálos áldozatokkal járó kijevi zavargások miatt Oroszországnak ugyanis kezd egyre kínosabbá válni az ukrajnai helyzet. Mostanra már az oroszok is ráébredtek, hogy a jelenlegi hatalmi státusz fenntarthatatlan. Új álcázó mechanizmusokra van szükség, ha továbbra is meg akarják tartani Ukrajnát. Kénytelenek engedményeket tenni az ellenzéknek, de azt semmi esetre sem szeretnék, ha Merkel tenné rá a kezét a volt szovjet tagköztársaságra.

Egyfajta köztes megoldásként merült fel ötletként, hogy Magyarország – cserébe a paksi bővítésre kapott orosz hitelért – átvenné az uralmat Ukrajna felett. Természetesen mindez csak formálisan valósulna meg, Ukrajna hivatalosan Magyarország részévé válik, de titokban Putyin irányíthatja majd az országot, pont úgy, ahogy eddig is tette.

A megállapodás része az is, hogy a stróman szerepét betöltő Magyarország még az egyesülés előtt 6200 ezer milliárd eurós hitelt vesz fel Oroszországtól, amit mi egy kajmán-szigeteki cég segítségével Kijevnek utalunk át.

Mi, magyarok pedig végre kihúzhatjuk magunkat. Mit nekünk Trianon? A Magyar-Ukrán Államszövetség Európa legnagyobb területű országa lesz, még így csonkán, Erdély nélkül is!

magyarukranNagyonnagy-Magyarország térképe 2015-ből, az Ukrajnával történő egyesülést követő időkből. Érző szívű hazafias olvasóink figyelmébe ajánljuk azt a Horvátországnak nézhető kis csücsköt Ukrajna déli részén!

Az ukrán népet nem valószínű, hogy különösebben zavarná a dolog, a közvélemény-kutatások szerint nekik csak az a fontos, hogy ne olyan ország nyomja el őket, amit nagyon utálnak. És a magyarokkal eddig nem volt sok bajuk.

Az Európai Unió nem örül a tervnek. A SüdDeutschen Zeitung szerint különösen azért haragszanak, mert Magyarország egy hete nem veszi fel a telefont.

A magyar pártvezetők közül Vona Gábor (Jobbik) és Szili Katalin (Felelősen Igazságos Társadalmi Szociális Szabadság Párt) már jelezte, hogy támogathatónak tartja az ötletet. A Jobbik egy húszfős, jól felszerelt (rambókés, mobiltelefon, Nagy-Magyarország-térkép) Magyar Gárda-egységet is felajánlott a magyar hadsereg részére, ha szükség volna rá. Szili Katalin pedig megint olyan hülyén mosolygott, ahogy szokott.

Magyarországnak a sok előny mellett sajnos némi hátránya is származik majd a nálunk jóval szegényebb országgal történő egyesülésből. Az életszínvonal sajnos rohamosan zuhanni fog egy darabig. A közalkalmazottak első körben 60 százalékos fizetéscsökkentésre számíthatnak. Még szerencse, hogy nemrég csökkent a rezsi.

Utólag persze könnyű okosnak lenni, de úgy tűnik, hogy az M7-est is rossz irányba építettük 50 éven át. Már nem arra van a magyar tenger.

bujik

Ukrán fiú ölel magához egy őshonos glinsztyet. Nem minden ukrán él együtt madarakkal, ám a nagyvárosok zajától távol még tartja magát ez a szép hagyomány.