Magyarország 147 ezer milliárd eurós kártérítésért perli Törökországot

torokcuccfeat

Az évezred legnagyobb szabású pere kezdődhet meg a Hágai Nemzetközi Bíróságon, melynek tétje sok ezer milliárd euró. Magyarország ugyanis háborús jóvátételt követel Törökországtól a Magyar Királyság területén 1541 és 1686 között történt sajnálatos események miatt.

Mint ismeretes,  a török csapatok a XVI. századtól kezdve fokozatosan elfoglalták országunk egy jelentős részét, lerombolták várainkat, megerőszakolták asszonyaink, elhajtották állataink, fürdőket építettek, furcsa keleti virágokat ültettek, mindezzel hatalmas, sok esetben helyrehozhatatlan károkat okozva Magyarországnak. Mind anyagi, mind erkölcsi értelemben.

A törökök által elkövetett háborús bűnöket szinte a végtelenségig lehetne sorolni: fosztogatások, emberrablások, kegyetlenkedések, terror.

törökcucc3

Magyarország 147 ezer milliárd euróra perli Törökországot. Az összeg úgy jött ki, hogy összeadták a törökök által illegálisan beszedett adókat és az okozott károkat, valamint a szellemi veszteségeinket, ebből pedig kivonták a fürdőket, dzsámikat, és annak a néhány szónak, szép virágfajtának, és török dallamra írt Balassi versnek az értékét, amit a törököktől kaptunk. Aztán pedig az egészet felszorozták az inflációval, ami 174240 százalék volt azóta.

Magyarország azt várja Hágától, hogy nyilvánítsa agresszornak a XVI.-XVII. századi török hadsereget. II. Szulejmánt pedig háborús bűnösnek. Továbbá azt is követeljük, hogy 50 évig a törökök ne tarthassanak szárazföldi haderőt.


TÁRSADALMI CÉLÚ HIRDETÉS


A per nagyfokú bonyolultsága miatt, és mert az érintett feleket meglehetősen nehéz meghallgatni, előreláthatóan több száz évig is eltarthat, de ha megnyerjük, Magyarország nagyon gazdag lesz! A magyar állam jogászai megkezdték további országok elleni perek lehetőségének vizsgálatát. Ausztria és Mongólia még szintén sokat fizethet nekünk.

Old Notebook Paper