Bejegyezték Észak-Koreában a Kétfarkú Kutya Pártot

koreafeat

Miközben a magyar bíróság harmadszor is elutasította az MKKP kérelmét, Észak-Korea gyorsabb volt, és januárban bejegyezték a pártot észak-koreai Magyar Kétfarkú Kutya Párt néven. A pletykák szerint egy 2 literes Coca-Colával és 3 csomag Mentossal fizették le az ázsiai ország vezetőségét, amiket Denis Rodman vitt el nekik.

Észak-Koreában viszonylag kevés párt van, ezért a meglévők relatíve nagy állami támogatásban részesülnek.

A titkos munkatáborokból 80 ezer családot az MKKP rendelkezésére bocsájtanak, akiket a párt szabadon felhasználhat céljaira.

Phenjanban önkéntesek – maguktól szívesen – megkezdik egy 710 méteres kétfarkú kutya szobor építését.

Észak-Korea hozzálát az MKKP Kisebb Magyarország projektjének megvalósításához, akár katonai erővel is.

kim_kisebbmagyarorszagot

Természetesen az észak-koreai Magyar Kétfarkú Kutya Pártnak el kell fogadnia bizonyos korlátokat a diktatórikus berendezkedésű országban.

A törvények értelmében, az ékMKKP köteles azonnal hadat üzenni Amerikának és Dél-Koreának.

Az észak-koreai Magyar Kétfarkú Kutyapárt nem indulhat az észak-koreai választáson, de ez nem olyan nagy baj, mert az úgyis nagyon sokára lesz. Ellenben elindulhat a magyaron.

A Kétfarkú Kutya Párt tagjai ezentúl nem posztolhatnak magukról meztelen képeket a Facebookon.

kim_sor

 A magyar párt koreai bejegyzésének köszönhetően valószínűleg elmélyül majd a két ország közti együttműködés. Észak-korea már jelezte, hogy több száz mérnököt küld Magyarországra, hogy átadják az atomkísérletekkel kapcsolatos tudásuk és tapasztalataikat. Különösen arról lesz szó részletesen, hogy hogyan kell távcsővel nézni a tengerparton, de after effects továbbképzést is tartanak majd a koreaiak a magyaroknak.

kim_metro

Az észak-koreai Kétfarkú Kutya Párt bejegyzése után azonnal nekilátott, hogy megvalósítsa észak-korea specifikus programját, egy minden eddiginél magasabb felhőkarcoló építését, ami a phenjani soha be nem fejezett Ryugyongy Hotel felnagyított mása lesz, ha majd egyszer elkészül. És miért is ne készülne el?

phenjan